Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 έλαβε χώρα στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ομιλία με θέμα “Η Μάχη των Θερμοπυλών” από τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρη Δεβελέκο. Πλήθος υποστηρικτών του Κινήματος συνέρευσε παρακολουθώντας την ομιλία και δίνοντας ένα βροντερό παρόν, καλούμενοι να αναζωπυρώσουν την πολιτική τους δράση με μεγαλύτερη δυναμικότητα για τον χειμώνα που ακολουθεί.

Ο Συναγωνιστής επεξηγώντας το εν γένει ιστορικό πλαίσιο της εποχής επεσήμανε την ηρωική παραμονή των Λακεδαιμονίων στις στενωπούς της Φθίας ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την μαρτυρική άρνηση των 700 Θεσπιαίων. Περιέγραψε με γλαφυρότητα την γενναία και πολεμικά άριστη αντίσταση των Ελλήνων υιών του Ηρακλή, στην βαρβαρική ορδή που οι Πέρσες οδηγούσαν με μαστίγιο, έναντι της Ελλάδας και της Ευρώπης όλης. Επίσης κατέστη σαφής η υπεροχή των χάλκινων όπλων της Ελληνικής φιλοπατρίας έναντι των χρυσωμένων σκήπτρων της Μηδικής αλαζονείας.

Τέλος υποσημείωσε την ύστατη και διαχρονική προδοσία του Εφιάλτη, παρομοιάζοντας τον με τον σύγχρονο αιώνιο προδότη των Ελληνικών και εθνικών ιδεωδών. Σχολιάζοντας πως οι σύγχρονοι πολιτικοί κληρονόμοι του Εφιάλτη θα έχουν το ίδιο τέλος με αυτόν. Ένα τέλος το οποίο δεν θα αργήσει καθώς η Χρυσή Αυγή έρχεται. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraias3#ixzz4JYMwhiyI

Exit mobile version