Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Παναγιώταρου και Σαχινίδη για κυρώσεις διακρατικών συμφωνιών – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για κύρωση συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Ισλανδίας, αλλά και την κύρωση μνημόνιου κατανόησης με την Σαουδική Αραβία. Για την κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης για τη Συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Σαουδαραβικής Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας τόνισε ότι το άρθρο 3 αναφέρει την προώθηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς με αναγνώριση του ρόλου που έχει διαδραματίσει ο κάθε πολιτισμός στην εξέλιξη του παγκόσμιου πολιτισμού!

Επισήμανε ότι ο προβληματισμός έγκειται στο τι κοινό μπορεί να έχει ο ελληνικός πολιτισμός – από τον ελληνικό πολιτισμό προήλθαν τα πάντα! – με τους Σαουδάραβες ουαχαμπιστές, οι οποίοι σχεδόν επισήμως στο σαουδαραβικό κράτος κηρύττουν το μίσος, τη μισαλλοδοξία και είναι χρηματοδότες όλων των ισλαμιστών ανά τη γη! Μιλάμε για αυτούς που ισοπεδώνουν αρχαιότητες και Μνημεία στην Συρία και το Ιράκ.

Επιπλέον, η Σαουδική Αραβία δεν δείχνει καμία ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα, πόσω δε μάλλον στις γυναίκες! Με αυτή τη χώρα θα υπογράψουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας που αποδεδειγμένα συγχρηματοδοτεί τις διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του Σόρος, προκειμένου να προβούν στη διάλυση των εθνών και των πατρίδων, κυρίως στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια, όπου έχουν στοχεύσει τα τελευταία είκοσι χρόνια;

Όλες αυτές οι συμφωνίες στην πράξη δεν εξυπηρετούν τίποτε απολύτως και δεν ταιριάζουν επ’ ουδενί με τις αξίες και τον πολιτισμό της πατρίδος μας.

 

Ο βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Σαχινίδης κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια με θέμα “Κύρωση Μνημονίου Κατανόησης για τη Συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας” τοποθετήθηκε επί του θέματος στηλιτεύοντας όλα τα πολιτικά κόμματα και ιδιαίτερα την προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ για την στάση τους απέναντι στην εξυγίανση της εθνικής οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Σαχινίδης σε απάντηση των δηλώσεων του υπουργού Τσιρώνη, ανέφερε πως το κράτος της Σαουδικής Αραβίας είναι ρατσιστικό, αφού καταστρέφει αρχαία μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Στην συνέχεια της τοποθέτησής του έκανε λόγο για το σκάνδαλο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. όπου ο αναπληρωτής οικονομικών Γ. Χουλιαράκης σε δηλώσεις του  ακολούθησε πιστά τις εντολές των τοκογλύφων, καθώς ανέγνωσε γραμμή προς γραμμή το κείμενο που του είχε δοθεί σχετικά με την υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως με την κίνηση του αυτή η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κάλυψε στην ουσία όλους τους εμπλεκόμενους στο μεγαλύτερο, ίσως, σκάνδαλο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, αυτό της ΕΛ. ΣΤΑΤ.

Αναφερόμενος στην διαπλοκή των ΜΜΕ και το γελοίο της διαδικασίας αδειοδότησής επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση για ακόμη μια φορά συντηρεί την διαπλοκή και δεν δείχνει να την αφορά η καταπολέμησή της. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε επέτρεψε την συμμετοχή στον διαγωνισμό αδειοδότησης επιχειρηματιών, οι οποίοι ήδη χρωστούν εκατομμύρια από τα θαλασσοδάνεια και μάλιστα δανειοδοτήθηκε για το ίδιο αντικείμενο εργασίας. Δεν υποχρεώθηκαν καν να εξοφλήσουν άμεσα τα δάνειά τους, μιας που η ίδια η συμμετοχή τους στην διαδικασίας αδειοδότησης καταδείκνυε το πασιφανές ότι έχουν τα χρήματα. Τόνισε πως η κυβέρνηση εξυπηρετώντας για ακόμη μια φορά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ όχι μόνο δεν ζήτησε την άμεση καταβολή των τιμημάτων των αδειών, αλλά τους διευκόλυνε με 6μηνιαίο καθεστώς δόσεων.

Τέλος, υπογράμμισε το άθλιο της διαδικασίας καθώς αποδεδειγμένα τα ΜΜΕ είναι ζημιογόνες επιχειρήσεις και όμως γι΄ αυτές τις επιχειρήσεις διατέθηκαν εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν σε επιχειρήσεις προσοδοφόρες με αποδεδειγμένα κέρδη όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Και κατέληξε: “Αυτήν την διαπλοκή, οι μόνοι που έχουν την θέληση να την εξαλείψουν είμαστε εμείς, η Χρυσή Αυγή“.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-sunagwnistwn-panagiwtarou-kai-sachinidh-2-binteo#ixzz4JcRcEkbH

Exit mobile version