Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι θριαμβολογίες της ψευτοδεξιάς και μια δημοσκόπηση για κλάματα

Οι θριαμβολογίες της ψευτοδεξιάς και μια δημοσκόπηση για κλάματα

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί –για τα μάτια του κόσμου- να θριαμβολογούν οι νουδούληδες για τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά από μέσα τους κλαίνε!

Αν, λοιπόν, αφήσουμε στην άκρη τα ποσοστά που δόθηκαν (δεχόμενοι ότι είναι πραγματικά – και όπως φαίνεται είναι) και δούμε τα υπόλοιπα στοιχεία της δημοσκόπησης, μόνο για πανηγυρισμούς δεν προσφέρονται για την νουδούλα.

Κατ’ αρχάς, εις ότι αφορά τη συσπείρωση των κομμάτων, η νουδούλα εμφανίζει συσπείρωση άνω του 80%, στους ψηφοφόρους της των τελευταίων εκλογών.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει πολύ μικρή συσπείρωση, αλλά οι ψηφοφόροι του δεν πάνε στην νουδούλα – παρά το γεγονός ότι έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως η γύμνια του ΣΥΡΙΖΑ- και στρέφονται για την ώρα προς την αποχή, το λευκό και το «δεν ξέρω-δεν απαντώ».

Επιπροσθέτως, σε ερώτηση σχετική με την αξιοπιστία του οικονομικού προγράμματος, μόνο το 13% εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Τσίπρα και το 20% τον Κούλη. Το 57% απαντά «κανένας από τους δύο», δείχνοντας τη συνολικότερη κρίση αξιοπιστίας που διατρέχει τα κόμματα του σάπιου συστήματος.

Συμπερασματικά, η νουδούλα δεν έχει «ρεύμα» κι ούτε πρόκειται να αποκτήσει στο μέλλον!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-thriambologies-ths-noudoulas-kai-mia-dhmoskophsh-gia-klamata#ixzz4JcSQhgqe

Exit mobile version