Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Παρακολουθώ τις συνεντεύξεις του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά  χρόνια. Με άγγιξε πραγματικά όμως αυτό που είπε στην πρόσφατη συνέντευξη του στο σταθμό Kontra.  Ότι δηλαδή τον Λαϊκό Σύνδεσμο τον στηρίζουν Πατριώτες και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Και έτσι είναι. Σας το βεβαιώνω ως ένα πρώην μέλος του εκτελεστικού γραφείου του κεντρικού συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, και πρώην σύμβουλος υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Σας ψήφισα και θα σας ξαναψηφίσω. Συνεχίστε έτσι γιατί μόνο εσείς μπορείτε να σώσετε το τόπο μας, ενώνοντας όλους τους Έλληνες σαν μια γροθιά.

Με βαθιά εκτίμηση, Δ.Σ.

Κατέρρευσαν τον Ιούλιο τα δημόσια έσοδα – Ο “κόφτης” πλησιάζει…

Πρώτα απαξίωσαν την οικογένεια προωθώντας την ομοφυλοφιλία, μετά την υπερφορολόγησαν τρομάζοντας τον κόσμο απαγορεύοντας του κάθε όνειρο για παιδί, μετά έβγαλαν δεκάδες άρθρα με τίτλους: “Μικρότερος ρυθμός γεννήσεων εδώ και 150 χρόνια παρατηρείται στην Ιταλία! Μαζί με την Ιταλία βρίσκονται η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Εσθονία – Γερνάει η Γερμανία”. Και μετά έφεραν τους λαθρομετανάστες, τους έδωσαν ότι στέρησαν από εμάς, δεν τους έδωσαν υπηκοότητα αλλά τους έδωσαν ιθαγένεια, για να χαθεί γρήγορα το έγκλημα τους, και τους ξαμόλησαν να ζήσουν ως νέο “Γερμανοί – Ιταλοί – Έλληνες”.  Αυτοί όμως επιβάλλουν σε εμάς τα δικά τους ήθη και έθιμα και τις περισσότερες φορές με την βία. Ποιος θα μας προστατέψει όσο το σχέδιο εξόντωσης μας συνεχίζεται και λίγοι-ελάχιστοι αντιδρούν; Ας αντιδράσουμε όσο η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί.

Θ.Τ.

Ο μύθος του Ηρός και οι Εθνικοί Αγώνες του Σήμερα

Δύο τύποι ηγετών υπάρχουν. Αυτοί που είναι από την φύση τους και την Παιδεία τους ηγέτες. Αυτοί που θα μπουν πρώτοι στην μάχη και τους αγώνες και θα σύρουν μπροστά το άρμα του αγώνα και να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Αυτοί που οι συναγωνιστές τους θα δώσουν και την ζωή τους για αυτούς βάση της ελευθερίας της συνείδησης τους. Ηγέτες όπως ο Λεωνίδας και ο Μέγας Αλέξανδρος που κάθε χρόνο τιμά η Χρυσή Αυγή. Από την άλλη υπάρχουν και οι ηγέτες που θέλουν αυλικούς και κόλακες αυτοί που διατάζουν από πίσω και αφ’ υψηλού, αυτοί που αρέσκονται να έχουν πιόνια τρεχάμενα χωρίς κρίση και σκέψη για αυτούς και συχνά γίνονται υπηρέτες ξένων συμφερόντων όπως όλοι οι ηγέτες των τελευταίων 40 χρόνων στην Ελλάδα. Διαλέξτε ποιον θέλετε για ηγέτη!

Δ.Σ.

Κλέφτες συριζαίοι! Με νέο χαράτσι στα ακίνητα παίρνουν τα σπίτια των φτωχοποιημένων Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-8-septembriou-2016#ixzz4JcTbfasN

Exit mobile version