Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Ο Μουζάλας ανοίγει τον δρόμο για εγκατάσταση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Κρήτη

ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Ο Μουζάλας ανοίγει τον δρόμο για εγκατάσταση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Κρήτη

Προς τους Δημάρχους της Κρήτης κατέθεσε τις προτάσεις του για την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών ο αρμόδιος υπουργός, Γ. Μουζάλας, ασχέτως που όπως θυμόμαστε τόσο οι δήμαρχοι, όσο και – ακόμα σημαντικότερο – οι Έλληνες πολίτες είχαν δηλώσει την πλήρη απροθυμία τους για αυτοκαταστροφή.

Στις προτάσεις του ο Μουζάλας επιμένει για ένα αρχικό αριθμό 2000 λαθρομεταναστών, ο οποίος θα διασπαρθεί «αναλογικά».

Στην μακροσκελή επιστολή του κάνει συνεχή λόγο για την δράση που θα αναλάβουν οι χρηματοδοτούμενες (από Σόρο και Τσίπρα) ΜΚΟ, οι οποίες και θα αναλάβουν τα πάντα, για να είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργεί μπάχαλο.

Επιπλέον ο Μουζάλας θέτει τις βάσεις για τον περαιτέρω εποικισμό της Κρήτης, λέγοντας ότι θα μισθωθούν και διαμερίσματα μέσα στις πόλεις, όταν θα έρθουν και οι… υπόλοιποι λαθρομετανάστες, όπως αυτοί που θα μας επιστρέψει η Γερμανία ως… υπεράριθμους.

Εμείς, μιας και η πρόταση είναι πραγματικά μακροσκελής και θα… χαθεί αν απλώς την δημοσιεύσουμε, να κάνουμε μία αντιπρόταση στον Μουζάλα: Γιατί δεν παίρνει την μακροσκελή αυτή πρόταση και να κατέβει στην Κρήτη να την παρουσιάσει στους Έλληνες; Είναι σίγουρο ότι θα την… εκτιμήσουνε!

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στην εποικισμό της Κρήτης από λαθρομετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/protash-mouzala-krhth-lathrometanastes#ixzz4Jh2yC3Ld

Exit mobile version