Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν η Χρυσή Αυγή μιλάει για τους λαθρομετανάστες από το 1995 και εξηγεί σε όλους τους τόνους τα προβλήματα που θα προκύψουν – όπως και προέκυψαν – και ο Αρχηγός της διώκεται και χαρακτηρίζεται και ξαναδιώκεται και ξαναχαρακτηρίζεται ως … “ρατσιστής” και ουδείς δίνει σημασία, ούτε για τις διώξεις, ούτε για όσα προειδοποιούσε, τώρα που η κατάσταση πλησιάζει στο απροχώρητο, ουδείς δικαιούται να αναρωτιέται… “Πού είναι τώρα η Χρυσή Αυγή, ή τώρα τι θα κάνετε;…”. Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίστε Χρυσή Αυγή και αφήστε στην άκρη τα… “βίαιο κόμμα” και όλες τις άλλες δικαιολογίες και την προπαγάνδα. Φτάνει πια η προπαγάνδα της βίας! Πόσο ακόμα θα σας εξαπατούν οι απατεώνες της πολιτικής; Πόσο ακόμη θα πληρώνετε την προπαγάνδα τους; Και μην ξεγελιέστε, κανείς άλλος δεν την πληρώνει την προπαγάνδα τους! Την πληρώνετε όλοι εσείς που βλέπετε το πρόβλημα να δημιουργείται, να διογκώνεται και εντέλει να διαιωνίζεται, από ανθρώπους που κατηγορούν όποιον θέλει να προτείνει να προστατευθεί η χώρα, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν τίποτε άλλο να προτείνουν πέρα από το να επικαλούνται γελοία ψευτοανθρωπιστικά διλλήματα. Σε κάθε περίπτωση, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην έχει στήριγμα η όποια αντίδραση στα καταστροφικά σχέδια τους, ενώ κάθε αντίθετη άποψη στο περίφημο “προσφυγικό” χαρακτηρίζεται μονότονα “φασιστική και ρατσιστική”. Όμως, δείτε, στην Ουγγαρία, στην Αυστρία, στην Τσεχία, που δεν δέχτηκαν την εισβολή! Κανένα πρόβλημα! Οι πολίτες συνεχίζουν τα σχέδια τους και τη ζωή τους ήρεμοι. Δείτε τώρα στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Σουηδία, στην Γερμανία που υπέκυψαν στους ψευτο-ανθρωπιστές όπως και η χώρα μας! Χάος οικονομικό, χάος στην υγεία, στην παιδεία, χάος εξαιτίας της εγκληματικότητας. Και αν υπολογίσουμε το κόστος από την τρομοκρατία, τις επιθέσεις τα θύματα, τον φόβο; Τώρα, οι Γερμανοί, που είδαν το χάος και έζησαν την βία των λαθρομεταναστών στρέφονται μαζικά στο ΑfD, το εκεί Εθνικιστικό κόμμα, τώρα η ψευτοανθρωπίστρια Μέρκελ αλλάζει τις αποφάσεις της και διώχνει τους λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες και θέλει να τους μεταφέρει στη χώρα μας. Και ο Τσίπρας δεν θα πει όχι! Ο Μητσοτάκης δεν θα πει όχι! Εσείς, τους θέλετε στις πόλεις και στα χωριά σας; Τους θέλετε να επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα τους στις γειτονιές σας, στα σχολεία των παιδιών σας, στα ίδια σας τα παιδιά; Δυστυχώς θα σας υποχρεώσουν να τους δεχθείτε γιατί κάθε άλλη άποψη θα είναι “φασιστική”. Μόνον η Χρυσή Αυγή στέκεται εναντίον αυτών των αποφάσεων και σας καλεί και σας να σταθείτε δίπλα μας. Χρησιμοποιήστε την λογική σας και ελάτε να προστατέψουμε τη χώρα μας, τον εαυτό μας και τα παιδιά μας πριν καταλήξουμε ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης αν όχι όλου του πλανήτη!

Θ.Τ.

Βούλιαξαν στην Μεσσηνία τα “μεγάλα έργα” του κομμουνιστή Μπόμπολα

Στην επιτροπή του κοινοβουλίου για τα δάνεια των κομμάτων, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, δήλωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς του τηλεφώνησε για να του πει να κατεβάσει την είδηση, του ηχητικού ντοκουμέντου για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη του να καταχραστεί την εξουσία και να επέμβει στην δικαιοσύνη, φυλακίζοντας τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Με την δήλωση αυτή σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου, θα είχε επέμβει ο εισαγγελέας και φυσικά θα βούιζαν τα κανάλια τα ραδιόφωνα και οι τηλεοπτικού σταθμοί. Δυστυχώς στην Πατρίδα μας απλά η ημέρα ήταν Τετάρτη… Μια ακόμη μέρα που οι επικυρίαρχοι και τα ενεργούμενα τους δείχνουν ξεκάθαρα για το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο και δυστυχώς με την συναίνεση μας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη αφύπνισης μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Χ.Φ.

Πέντε εκατομμύρια ευρώ στα χρεοκοπημένα αποκόμματα του “δημοκρατικού τόξου” την ώρα που ο Λαός πένεται!

Ομιλούν για δημοκρατία και εννοούν την απολυταρχία του πλούτου. Λένε για «συμμάχους, εταίρους και θεσμούς» και εννοούν την διεθνή τοκογλυφία και τους δυνάστες που πίνουν το αίμα των Ελλήνων. Προπαγανδίζουν την ανάπτυξη που…έρχεται και εννοούν τους νέους φόρους. Λένε πρόσφυγες και μετανάστες, εννοώντας τους νέους εποίκους με τους οποίους αντικαθιστούν τους Έλληνες. Οι αντιδράσεις, για το μέγεθος αυτής της καταστροφής, μηδενικές με εξαίρεση τον τιτάνιο αγώνα της Χρυσής Αυγής που αγωνίζεται να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Όσοι ζωντανοί προσέλθετε πριν είναι αργά!

Ι.Σ.

Υγειονομικές βόμβες οι καταυλισμοί λαθρομεταναστών: Ηπατίτιδα και φυματίωση έπαθαν Έλληνας εργάτης και νοσοκομειακοί σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-9-septembriou-2016#ixzz4Jht5mEUs

Exit mobile version