Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λεφτά υπάρχουν για τους νέους “Καρανίκες”! Ο Σύριζα προσλαμβάνει μια ολόκληρη ενδεκάδα

Λεφτά υπάρχουν για τους νέους “Καρανίκες”! Ο Σύριζα προσλαμβάνει μια ολόκληρη ενδεκάδα

Εκτός από τα κόμματα (πάντα του… συνταγματικού τόξου, μη χαλάμε και την «πιάτσα»…), λεφτά υπάρχουν και για την πρόσληψη «συμβούλων» (τύπου Καρανίκα…) στα πολιτικά γραφεία των στελεχών της συγκυβέρνησης.   

Έτσι, έντεκα (11) νέες θέσεις ειδικών «συμβούλων» συστάθηκαν στα πολιτικά γραφεία τριών υπουργών και αναπληρωτών υπουργών, με συνολική επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού (δηλαδή των «κορόιδων» που πληρώνουν, των Ελλήνων φορολογουμένων) ύψους περίπου 115.400 ευρώ για το τρέχον οικονομικό έτος και περί τις 316.000 ευρώ για καθένα από τα επόμενα έτη.

Η αύξηση των θέσεων ειδικών συμβούλων – ειδικών συνεργατών αφορά στο πολιτικό γραφείο της ψεκασμένης αναπληρώτριας υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά, στο πολιτικό γραφείο του κομμουνιστή υπουργού Υγείας Ξανθού και στο πολιτικό γραφείο του επίσης κομμουνιστή αναπληρωτή υπουργού Υγείας Πολάκη, «για την κάλυψη εξαιρετικών υπηρεσιακών αναγκών» (έτσι το λένε πάντα…).

Επειδή δε τα ρουσφέτια αυτά είναι έκτακτα, το υπουργείο Οικονομικών – Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σημειώνει ότι «οι δαπάνες αυτές, οι οποίες είναι πέραν των προβλέψεων του προϋπολογισμού, θα καλυφθούν από πιστώσεις του αποθεματικού του κρατικού προϋπολογισμού».

Πληρώστε «κορόιδα», για να βολεύονται οι διάφοροι «Καρανίκες»!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lefta-uparchoun-gia-tous-neous-karanikes-o-suriza-proslambanei-mia-oloklhrh#ixzz4Jm9qq0Yv

Exit mobile version