Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις γυναίκες του ISIS επεχείρησαν να ανατινάξουν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού! ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις γυναίκες του ISIS επεχείρησαν να ανατινάξουν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού! ΒΙΝΤΕΟ

Σε έξαρση βρίσκονται οι ισλαμιστικοί τρομοκρατικοί πυρήνες ανά την Ευρώπη, έτοιμοι να εξαπολύσουν νέες πολύνεκρες επιθέσεις!

Σήμερα ο εισαγγελέας του Παρισιού ανακοίνωσε πως οι τρεις γυναίκες, που συνελήφθησαν αφού οι αρχές εντόπισαν ένα όχημα γεμάτο με φιάλες υγραερίου κοντά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων καθοδηγούνταν από τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους και ήταν απόλυτα προσηλωμένες στον σκοπό τους.

“Ένας τρομοκρατικός πυρήνας που αποτελείτο από νεαρές γυναίκες εξαρθρώθηκε” δήλωσε ο Φρανσουά Μολέν. “Έπαιρναν οδηγίες από πρόσωπα στη Συρία, που βρίσκτονται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους” πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το Γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ήθελαν να ανατινάξουν τον εμβληματικό σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού, Gare de Lyon! Ο συγκεκριμένος σιδηροδρομικός σταθμός είναι ένας από τους 6 μεγαλύτερους τερματικούς σταθμούς στο Παρίσι και καθημερινά περνούν απο αυτόν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

“Στάλθηκε επείγον σήμα σε όλους τους σιδηροδρομικούς σταθμούς όμως εκείνες σχεδίαζαν να επιτεθούν στο Gare de Lyon, την Πέμπτη”, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου. Ο σταθμός Gare de Lyon βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας, σε απόσταση μικρότερη των τριών χιλιομέτρων από τον καθεδρικό ναό.

Ο αξιωματούχος είπε επίσης πως η νεότερη από τις τρεις γυναίκες, η 19χρονη, της οποίας ο πατέρας είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και την οποία θεωρούσε ήδη ύποπτη η αστυνομία επειδή ήθελε να πάει να πολεμήσει για την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, είχε γράψει μια επιστολή στην οποία δήλωνε πίστη στην ισλαμιστική οργάνωση.

Μία από τις γυναίκες που συνελήφθησαν χθες τραυμάτισε με μαχαίρι έναν αστυνομικό στη διάρκεια της σύλληψής της προτού πυροβοληθεί και τραυματιστεί, δήλωσε αργά χθες βράδυ ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ. Άλλοι αξιωματούχοι δήλωσαν πως ήταν η 19χρονη που επιτέθηκε στον αστυνομικό. Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν έναν αστυνομικό να εγκαταλείπει το σημείο όπου έγιναν οι συλλήψεις σε προάστιο του Παρισιού κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.

Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή Μπουσί-Σεν-Αντουάν, περίπου 30 χλμ. νοτιοανατολικά του Παρισιού. Από την Τρίτη επτά άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση. Δείτε το βίντεο με την σύλληψη της μιας φανατικής ισλαμίστριας να κραυγάζει: “Αλλάχ ακμπάρ“!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-gunaikes-tou-isis-epecheirhsan-na-anatinajoun-ton-sidhrodromiko-stath#ixzz4JmjvWXRl

Exit mobile version