Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Προοδευτικοί» δικαστές αφήνουν ελεύθερους παιδεραστές κι αυτοί ξανακάνουν τα ίδια!

«Προοδευτικοί» δικαστές αφήνουν ελεύθερους παιδεραστές κι αυτοί ξανακάνουν τα ίδια!

Μια νέα υπόθεση παιδεραστίας αποκαλύφθηκε στις αρχές. Πρόκειται για την περίπτωση ενός 46χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου, ο οποίος ασελγούσε και βίαζε την 10χρονη κόρη της φιλενάδας του στο εξοχικό σπίτι της γυναίκας σε παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής. Στις 5 Σεπτεμβρίου, αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εκτέλεσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, για αποπλάνηση παιδιού, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Όπως προέκυψε, ο 46χρονος διατηρούσε σχέσεις με την μητέρα του κοριτσιού, όταν τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια θαλάσσιου μπάνιου αλλά και στο εξοχικό της συντρόφου του, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 10χρονου κοριτσιού, όταν εκείνη απουσίαζε. Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν το μικρό κορίτσι αποκάλυψε στην μητέρα της τα όσα υπέστη από τον αδίστακτο παιδεραστή.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για την πρώτη υπόθεση παιδεραστίας, στην οποία εμπλέκεται ο 46χρονος!

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο κατηγορήθηκε για παρόμοιες πράξεις, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, 10 και 8 χρόνων, κόρες άλλης φιλενάδας του, αλλά κάποιοι «προοδευτικοί» δικαστές (προφανώς της καταραμένης «γενιάς του πολυτεχνείου»…) φρόντισαν να μην τον προφυλακίσουν, με αποτέλεσμα να επαναλάβει τα ίδια!

Ενώ, αν είχε προφυλακιστεί και υποστεί χημικό ευνουχισμό, θα είχε γλιτώσει το 10χρονο κοριτσάκι! Αλλά, αυτά είναι… φασιστικά και ως εκ τούτου δεν τα προβλέπει η… γενναιόδωρη –ακόμα και με τους παιδεραστές- «δημοκρατία» μας!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polutechnites-dikastes-afhnoun-eleutherous-paiderastes-ki-autoi-janakanoun#ixzz4Jmyx0ZDH

Exit mobile version