Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ανθελληνικά βιβλία του “διανοητή” Φίλη πολεμούν με πάθος την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων. Τον Eλληνισμό, την Oρθοδοξία και την Oικογένεια. Ειδικότερα, στα νέα ανθολόγια οι μαθητές την δασκάλα τους την αποκαλούν με το μικρό της όνομα. Στη Β΄ δημοτικού, στο βιβλίο γλώσσας, οι μαθητές ορίζουν την Πατρίδα ως εξής: «Νοστιμίζει το σέλινο την φασολάδα και στη μέση 2 λάμδα φοράει η Ελλάδα». Αυτός είναι λοιπόν ο ορισμός της Πατρίδας!!!! Στο αφιέρωμα για την Λαμπρή, οι μαθητές βρίσκουν 2 ποιηματάκια που κάνουν λόγο για φούρνους που μοσχομυρίζουν, για τσουρέκια και για κουλουράκια. Δεν υπάρχει πουθενά έστω και μία λέξη για το τι γιορτάζουμε εκείνη τη μέρα. Στα βιβλία του δημοτικού, οι μαθητές, δεν βρίσκουν καμιά αναφορά για κανέναν Άγιο της Ορθοδοξίας. Στο ανθολόγιο της Γ΄- Δ΄ δημοτικού οι μαθητές διαβάζουν: «Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο»! Επιπρόσθετα, βρίσκουν αναφορές και κείμενα που αφορούν κάποιο μουσουλμανόπαιδο, το οποίο απορεί με την Εκκλησία του Χριστιανού. «Αλλάχ, πού ζωγραφίζουν στους τοίχους “άσχημους γέρους με μακριές γενειάδες” και ποιοι είναι αυτοί;» Σε βιβλίο της Ε΄ δημοτικού στο αφιέρωμα για την 28η Οκτωβρίου, οι μαθητές διαβάζουν τον τίτλο: «Οι Ιταλοί μας κήρυξαν τον πόλεμο. Και εμείς, κρυφτήκαμε στο υπόγειο». Στα 10 βιβλία γλώσσας του Γυμνασίου, οι μαθητές, δεν βρίσκουν ούτε ένα αφιέρωμα για την 28η Οκτωβρίου. Στο αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου, οι μαθητές διαβάζουν σε περιγραφή ένα σκετς, όπου τα παιδιά πηγαίνουν σπίτι τους να φάνε σκορδαλιά και να ευχηθούν στον Βαγγελάκη που έχει την «εθνική του εορτή». Στο βιβλίο της Ιστορίας, οι μαθητές, συναντούν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της Ελληνικής Ιστορίας, τον Μέγα Αλέξανδρο, με 3 φωτογραφίες μαζί: του Μ. Αλεξάνδρου, της Κοκκινοσκουφίτσας και του Καραγκιόζη. Στα βιβλία του Γυμνασίου, οι μαθητές, βρίσκουν ένα κείμενο, με τίτλο «Ο Σάκης» όπου στο κείμενο υμνείται μια έκφανση της παιδεραστίας με τον έρωτα του 25χρονου με μια… 12χρονη μαθήτρια.

Σ.Μ.

Πάλι ξεφτίλισε την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη ο Καμμένος

Κι ενώ η κυβέρνηση μειώνει τις συντάξεις των ηλικιωμένων, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Αυγή”, με χίλια φύλλα ημερήσια κυκλοφορία, έλαβε ένα εκατομμύριο ευρώ θαλασσοδάνειο από την Εθνική τράπεζα κι άγνωστο ποσό χρηματοδοτήσεων μέσω διαφημίσεων του Δημοσίου. Κι ο Τσαουσέσκου ο οποίος τους χορηγούσε δωρεάν χαρτί, για τη παραπάνω εφημερίδα, είχε πάει στην Περσία να αγοράσει χαλιά για το παλάτι του, όταν όμως ξεσηκώθηκαν οι πεινασμένοι  τον εκτέλεσαν. Η αλαζονεία της εξουσίας δεν προμηνύει κανένα καλό σε όποιον την αποκτά.

Τ.Κ.

Ο Μητσοτάκης απέκτησε το δικό του «λεφτά υπάρχουν»: Άγριο δούλεμα στους Έλληνες – Όρκοι πίστης στη διαπλοκή και τους διεθνείς τοκογλύφους

Η παράφραση ενός παλιού ρητού μας λέει ότι με φίλους, όπως η Γερμανία και η Τουρκία ποιος χρειάζεται εχθρούς. Η Γερμανία κάλεσε τους μουσουλμάνους να έρθουν και μιας και τώρα μετάνιωσαν δεν τους θέλουν και επιθυμούν να τους στείλουν πίσω στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, η Τουρκία συνεχίζει την αποστολή τους στην Ελλάδα. Υπάρχει μια λύση σε αυτό. Η Ελλάδα πρέπει να βγει από τη συνθήκη  Δουβλίνου που υπογράφηκε από το προδοτικό ΠΑΣΟΚ το 2003 και δεύτερον ο Επίτροπος της Ε.Ε. για την μετανάστευση Αβραμόπουλος να ζητήσει από τις πλούσιες σε πετρέλαιο αραβικές χώρες να τους φροντίσουν. Ο Αβραμόπουλος ήταν μια μεγάλη επιλογή της Ν.Δ. για να βοηθήσει την Ελλάδα και έμπρακτα αποδείχθηκε ένα θλιβερό αστείο.

Γ.Γ.

Συγχαρητήρια από τους σιωνιστές στον Σύριζα για τα ανοιχτά σύνορα – Στο Ισραήλ γιατί τα έχουν κλειστά;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-10-septembriou-2016#ixzz4JpjjjtUG

Exit mobile version