Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος εν κράτει οι πακιστανοί στην Μυτιλήνη: Έσπασαν αυτοκίνητα, έκαναν νυχτερινή διαδήλωση και μετά επέστρεψαν στο “hot spot”! ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος εν κράτει οι πακιστανοί στην Μυτιλήνη: Έσπασαν αυτοκίνητα, έκαναν νυχτερινή διαδήλωση και μετά επέστρεψαν στο “hot spot”! ΒΙΝΤΕΟ

Ό,τι θέλουν κάνουν οι ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες στο ξεχαρβαλωμένο κράτος του Τσίπρα που διοικείται από τις ανθελληνικές ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος.

Πέρα από τους 8.000 λαθρομετανάστες που αγνοούνται εντός ελληνικής επικράτειας, αυτοί που φιλοξενούνται στα  “hot spot” κάνουν στην κυριολεξία ό,τι θέλουν!

Χθες προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια στην Μυτιλήνη, όταν 200 πακιστανοί ξεσηκώθηκαν από “αλληλέγγυους” που κυκλοφόρησαν την φήμη ότι 7 μετανάστες σκοτώθηκαν σε φορτηγό μέσα σε πλοίο από τη Μυτιλήνη προς άλλο ελληνικό λιμάνι.

Έτσι μαροκινοί και κυρίως πακιστανοί εξεγέρθηκαν, βγήκαν έξω από το “hot spot” της Μόριας και έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων!

Σύμφωνα με πληροφορίες παρότι η πληροφορία για νεκρούς μετανάστες διαψεύδονταν από τους μεταφραστές, “κάποιοι” μέσω τηλεφωνημάτων τους καλούσαν να εγκαταλείψουν το “hot spot” και να πάνε στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Οι εξεγερμένοι πακιστανοί… έκαναν παρέλαση στο κέντρο της πόλης μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης και τελικά επέστρεψαν στο “hot spot” περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα.

Ποιος κυβερνά αυτό το κράτος, Τσίπρα; Οι λαθρομετανάστες και οι ανθέλληνες “αλληλέγγυοι” προστάτες τους!

Στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο ακούγονται καθαρά οι λαθρομετανάστες να κραυγάζουν: “Αλλάχου άκμπαρ“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratos-en-kratei-oi-lathrometanastes-sthn-mutilhnh-espasan-autokinhta-ekana#ixzz4JrTXw6VD

Exit mobile version