Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο “προσφυγάκια” έκλεισαν κεντρικό δρόμο της Χίου και έβγαλαν μαχαίρι σε Έλληνα που διαμαρτυρήθηκε!

Δύο “προσφυγάκια” έκλεισαν κεντρικό δρόμο της Χίου και έβγαλαν μαχαίρι σε Έλληνα που διαμαρτυρήθηκε!

Το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε, δείχνει την έσχατη κατάντια ενός ψευδοκράτους!

Στην Χίο, λοιπόν, δύο «προσφυγάκια» από το Ιράν (ρε συντρόφια, άρχισε πόλεμος στο Ιράν και δεν το ξέρουμε;) θέλησαν να κάνουν… καθιστική διαμαρτυρία, για να επισπευστούν οι διαδικασίες ασύλου. Ναι, δύο ήταν, δεν πρόκειται περί λάθους, καλά διαβάσατε!

Έκλεισαν, λοιπόν, την κεντρικότατη οδό Κουντουριώτου –ένας από δω κι ένας από κει, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η υπομονή των οδηγών γρήγορα εξαντλήθηκε, κι ένας εξ’ αυτών βγήκε από το αυτοκίνητό του ζητώντας από τους προσκεκλημένους των Τσίπρα- Καμμένου να ελευθερώσουν το δρόμο. Ωστόσο, ένας εκ των “προσκεκλημένων” του έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε.

Λίγο αργότερα, και υπό τον φόβο λιντσαρίσματος των δύο θρασύτατων λαθρομεταναστών από τον κόσμο, ήρθε η Αστυνομία και τους συνέλαβε.

Αφελής ερώτηση: σε ποια άλλη χώρα του κόσμου δύο παράνομοι αλλοδαποί θα τολμούσαν να κάνουν όλα αυτά που έκαναν οι δύο Ιρανοί;

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/duo-prosfugakia-ekleisan-kentriko-dromo-ths-chiou-ki-ebgalan-machairi-se-el#ixzz4JthL8Vix

Exit mobile version