Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το υποχείρο της Μέρκελ, Ψαρράς τολμά και πιάνει στο στόμα του τον Εθνικό Ιεράρχη Χριστόδουλο

Με ένα λιβελογράφημα άνευ προηγουμένου “τιμά” την Μνήμη του Εθνικού Ιεράρχη Χριστόδουλου ο εθνομηδενιστής και υποτακτικός της Μέρκελ, Δημήτρης Ψαρράς.

Ο ασεβής ρυπαρογράφος με ένα… πόνημα 46 σελίδων το οποίο εμπεριέχεται στην “εφημερίδα των συντακτών” επιχειρεί να σπιλώσει το έργο και την προσφορά του Μακαριστού Χριστόδουλου στο Έθνος και την Ορθοδοξία.

Όπως φαίνεται σε διάφορα αποσπάσματα του ρυπαρογραφήματος αυτό που ενοχλεί τον Ψαρρά είναι το γεγονός πως οι Έλληνες Εθνικιστές ακόμα τιμούν τον Εθνικό Ιεράρχη, ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με την Χρυσή Αυγή.

Και το κυριότερο είναι πως μόνο η Χρυσή Αυγή, ως η γνήσια φωνή Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων σηκώνει ανάστημα ενάντια στους εγχώριους νταβατζήδες και πολιτικάντηδες και στους ξένους τοκογλύφους που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και την παραδίδουν στους λαθρομετανάστες.

Την επόμενη φορά ασεβή, εθνομηδενιστή και ρυπαρογράφε Ψαρρά προσπάθησε να λασπολογήσεις κάποιον εν ζωή που μπορεί να σε βάλει στην θέση σου. Αλλά έχεις πέσει σε τέτοιο επίπεδο που συκοφαντείς ακόμα και νεκρούς!

Σε παραδίδουμε στην χλεύη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-psarras-tolma-kai-pianei-sto-stoma-tou-ton-christodoulo#ixzz4Jvdl8PXL

Exit mobile version