Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ενημερωτική δράση από τις Τ.Ο. Ξάνθης και Κομοτηνής στο Πόρτο Λάγος – Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη ενημερωτική δράση από τις Τ.Ο. Ξάνθης και Κομοτηνής στο Πόρτο Λάγος - Φωτορεπορτάζ

Το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης και Τ.Ο. Κομοτηνής πραγματοποίησαν πετυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στον παραθαλάσσιο οικισμό του Πόρτο Λάγους και στην τοπική εμποροπανήγυρη.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών με υψηλό το φρόνιμα και την θέληση για αγώνα διένειμαν μεγάλο αριθμό εφημερίδων της Χρυσής Αυγής καθώς και φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματός.

Με ακλόνητη την Πίστη τους μετέδωσαν στους συντοπίτες τους το κύριο σύνθημα του αγώνα μας, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός του κόσμου στο εγχείρημα των συναγωνιστών.

Σε συνομιλία με τον κόσμο, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια προς το σάπιο πολιτικό και διεφθαρμένο σύστημα που εξακολουθεί να απομυζεί τους κόπους και τις θυσίες του Ελληνικού λαού μετά από την αποτυχημένη μνημονιακή πολιτική των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Οι συναγωνιστές προέτρεψαν τους κατοίκους και επισκέπτες της αγοράς να δηλώσουν παρόν στο Εθνικό προσκλητήριο του Αρχηγού μας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Περισσότερες φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-enhmerwtikh-drash-apo-tis-t.o.-janthhs-kai-komothnhs-sto-porto-lagos#ixzz4K2sVsNOc

Exit mobile version