Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τις εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ, ο Μητσοτάκης θα πατάξει και το άβατο των Εξαρχείων! Το άλλο με τον… Τοτό, το ξέρετε;

Μετά τις εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ, ο Μητσοτάκης θα πατάξει και το άβατο των Εξαρχείων! Το άλλο με τον… Τοτό, το ξέρετε;

Γράφει ο Αντίοχος

Σάμπως πήρε φόρα ο φον Κούλης και δεν τον σταματάει τίποτα! Έτσι, μετά από τις… εκπτώσεις κατά 30% στον ΕΝΦΙΑ, μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της μελλοντικής κυβέρνησης της νουδούλας, ο φον Κούλης δήλωσε… αποφασισμένος «να τελειώσει με το άβατο των Εξαρχείων», και μάλιστα «από τον πρώτο μήνα». Έτσι μπράβο Κούλη μου, το γοργόν και χάριν έχει! Απάνω τους και τους φάγαμε!

Μόνο που δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει ο Κούλης ο… φουριόζος (και ο δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη να τον ρωτήσει…), γιατί δεν τελείωσαν με το άβατο των Εξαρχείων τόσοι και τόσοι πρωθυπουργοί προερχόμενοι από το κόμμα του. Όπως ο… πάτερ-φαμίλιας Μητσοτάκης, το 1990-1993, ο… Βούδας της Ραφήνας το 2004-2009 και ο… σκληρός φον Αντωνάκης το 2012-2015.

Ή μήπως, τώρα ανακάλυψε η ψοφοδεξιά ότι υπάρχει κόκκινο παρακράτος στην Ελλάδα;

Η καθιερωμένη «επαναστατική γυμναστική του Σαββατόβραδου και το άλλο με τον… Τοτό

Σαββατόβραδο χωρίς… επαναστατική γυμναστική στην Αθήνα -της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά»- δε γίνεται! Έτσι, για μια ακόμα φορά,  15 αναρχοκομμουνιστές (λίγοι… τι έκαναν τα υπόλοιπα συντρόφια; Μήπως τα είχαν πάρει οι υπουργοί πατεράδες τους στην ΔΕΘ;) επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Φυσικά, δεν συνελήφθη κανείς και -ευτυχώς- δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

(ΥΓ) 1: Οι κάτοικοι του πολύπαθου κέντρου των Αθηνών και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ ας κάνουν λίγη… υπομονή! Όπου να’ ναι θα γίνουν εκλογές, θα βγει ο Κούλης και θα… τελειώσει το άβατο των Εξαρχείων, μέσα σ’ έναν μήνα!

(ΥΓ) 2: Το άλλο με τον… Τοτό, το ξέρετε;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-tis-ekptwseis-ston-enfia-o-mhtsotakhs-tha-patajei-kai-to-abato-twn-eja#ixzz4K2t7xDR5

Exit mobile version