Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eπικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ: Χαίρομαι που όλοι οι πολιτικάντηδες συμφωνούν στην καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής

Eπικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ: Χαίρομαι που όλοι οι πολιτικάντηδες συμφωνούν στην καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την συνάντηση που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, Ρόμπερτ Ζίνγκερ, με τον Φίλη, τον Κοτζιά, τον Τόσκα και τον Μητσοτάκη, προκειμένου να τους μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή.

Επί των συζητήσεων που είχε με τους πολιτικάντηδες, τους ταγούς της δυστυχίας του τόπου, μίλησε εν τέλει στην «Καθημερινή» ο διευθύνων σύμβουλος του παγκόσμιου σιωνισμού, σε συνέντευξή του στον γνωστό και ως Voice of America (φωνή της Αμερικής), Αθανάσιο Έλλις.

Στην συνέντευξή του αυτή ο Ζίνγκερ εμφανίστηκε χαρούμενος για δύο πράγματα:

α) Ότι ΝΔ και Σύριζα «δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις καλές σχέσεις με την εβραϊκή κοινότητα στην Ελλάδα, με τη διεθνή εβραϊκή κοινότητα και με το Ισραήλ»

και

β) «Τόσο οι υπουργοί της κυβέρνησης που συνάντησα όσο και ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα που δημιουργεί η Χρυσή Αυγή, και παρόλο που κυβέρνηση και αντιπολίτευση διαφωνούν σε κάποια πράγματα, φαίνονται ενωμένοι σε θέματα όπως αυτό, ή οι σχέσεις με το Ισραήλ.», δίνοντας την διαταγή που λέει ότι “η Χρυσή Αυγή πρέπει να απομονωθεί πολιτικά και να καταπολεμηθεί”.

Επίσης, να τονίσουμε στον Ζίγνκερ, ότι ΝΔ και Σύριζα δεν είναι μόνο ενωμένοι στην στήριξη του Ισραήλ και την πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στέκονται ενωμένοι και στον κατακλυσμό της χώρας από λαθρομετανάστες, την διάλυση των ελληνικών ηθών και εθών, τα μνημόνια και στον ανθελληνισμό.

Συνεπώς, γυρνώντας στο Αμέρικα ας πει μερικά καλά λόγια στον Σόρος για τον Μητσοτάκη, γιατί… πολύ στεναχωρήθηκε που δεν είναι στην λίστα των «αξιόπιστων συμμάχων» της «ανοιχτής κοινωνίας».

Από κει και πέρα να ενημερώσουμε τον κ. Σίνγκερ ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίσαμε από καμία παράνομη πολιτική δίωξη και θα συνεχίσουμε απροσκύνητα τον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα ενάντια σε κάθε φίμωση και παράνομο αποκλεισμό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proedros-pagkosmiou-siwnismou-chairomai-pou-oloi-oi-politikanthdes-sumfwnou#ixzz4K2zWzd1P

Exit mobile version