Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκρηκτική η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες: Καθημερινές διαδηλώσεις στη Λέσβο – Εξέγερση με φωτιές στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκρηκτική η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες: Καθημερινές διαδηλώσεις στη Λέσβο - Εξέγερση με φωτιές στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έφτανε το γεγονός ότι οι ροές των λαθρομεταναστών αρχίζουν και αυξάνονται διαρκώς, φέρνοντας κατά νου τις εποχές που τα νησιά είχαν κυριολεκτικά βουλιάξει από τις βάρκες. Δεν έφταναν οι 269 νέες αφίξεις λαθρομεταναστών, που δείχνουν ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα και έχουμε και την συνεχή υποκίνησή τους από τις αργυρώνητες ΜΚΟ για έκτροπα.

Συγκεκριμένα, στη Λέσβο η κατάσταση τείνει να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις. Σχεδόν καθημερινά λαθρομετανάστες, κυρίως από το Πακιστάν και χώρες της Αφρικής, διαδηλώνουν στους δρόμους της πόλης. Πολλοί από αυτούς, περισσότεροι από 300, έχουν εγκαταλείψει τις δομές φιλοξενίας όπου επικρατεί αδιαχώρητο και ζουν σε δημόσιους χώρους της πόλης με ότι αυτό συνεπάγεται για τον έμμεσο αποκλεισμό της χρήσης των χώρων αυτών από το ντόπιο πληθυσμό. Σε υψηλά επίπεδα κινείται η μικροεγκληματικότητα με κλοπές σε μαγαζιά και αρπαγές τσαντών από γυναίκες.

Από την άλλη στο hotspot στο Πυλί της Κω, λαθρομετανάστες έκαψαν σήμερα κρεβάτια και στρώματα διαμαρτυρόμενοι για το ότι καθυστερούν οι διαδικασίες για να φύγουν από το νησί. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών του νησιού και οι συλλήψεις των λαθρομεταναστών απέτρεψαν την γενίκευση των επεισοδίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekrhktikh-h-katastash-me-tous-lathrometanastes-diadhlwseis-sth-lesbo-ejeger#ixzz4K3XVBXXf

Exit mobile version