Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ποτέ δεν ήμουν κατά το πιστεύω άλλων ανθρώπων. Πάντα σεβόμουν αυτό που ο άλλος ήθελε για τον εαυτό του. Αυτό όμως που δεν μπορεί να καταλάβει ο Ομπάμα στις ΗΠΑ καθώς και η δική μας κυβέρνηση εδώ στην Ελλάδα, όσον αφορά το Ισλάμ, είναι ότι έχουν μόνο έναν τρόπο αντιμετώπισης. Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ότι εκείνοι δεν θα σου αφήσουν άλλη επιλογή. Ή θα υποταχτείς οικειοθελώς στην Σαρία ή θα την πολεμήσεις. Δυστυχώς πιστέψαμε ότι αυτοί θέλουν μόνο να δουλέψουν. Αν τα Έθνη παραδοθούν στο Ισλαμικό κράτος η κυριαρχία της Σαρίας θα γίνει παγκόσμια και δεν θα μπορέσεις ποτέ να ελευθερωθείς από ένα τέτοιο καθεστώς. Δεν θα υπάρχει κανένα κράτος ελεύθερο για να σε απαλλάξει από τον σκοταδισμό του Ισλάμ. Και πιστέψτε με είναι χίλιες φορές προτιμότερο να πεθάνεις στην μάχη, παρά να ζεις ως άπιστος στους δικούς τους νόμους .

B.X.

Εκρηκτική η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες: Καθημερινές διαδηλώσεις στη Λέσβο – Εξέγερση με φωτιές στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η Πατρίδα είτε είναι μια βαρκούλα, είτε θωρηκτό θα συμβολίζει πάντα τους άθραυστους δεσμούς μας με την Αλήθεια. Για εμάς ανέκαθεν το αντικείμενο μας ήταν το πνεύμα. Ένα πνεύμα που το τσαλαπάτησαν τα τέρατα της Δύσης και της Ανατολής. Μας μισούν διότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία μας, ενώ η σωτηρία τους είναι μόνο να ακολουθήσουν εμάς. Αυτή η βαρκούλα για κάποιους και αυτό το θωρηκτό για εμάς θα πλέει για πάντα μέσα στις καταιγίδες ατρόμητη έχοντας στον ιστό της την Ελληνική σημαία. Ζωή μας είναι ο αγώνας μας, τιμή οι θυσίες μας, αγάπη η ανιδιοτέλεια μας, νίκη μας η νίκη της θρησκείας μας έναντι του μουσουλμανικού σκοταδισμού.

Χ. Ευάγγελος

Μαθήματα διπλωματίας από τον Τραμπ για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης – Τι γίνεται στην Ελλάδα;

Έχουμε δυο δεδομένα… Το πρώτο είναι το περιστατικό της Αίγινας όπου ο Δρίτσας τσακίστηκε να πάει επιτόπου με ελικόπτερο του Λιμενικού να συνεννοηθεί και να συντονίσει τις “έρευνες”. Το δεύτερο είναι η πυρκαγιά στην Θάσο όπου καίγεται επί τριημέρου, θέτοντας σε κίνδυνο – πέραν του περιβάλλοντος – ανθρώπους και περιουσίες, και βουλευτής της κυβέρνησης παρακαλούσε ον κάμερα να βγει κάποιος στο τηλέφωνο να τον ενημερώσει και να στείλει βοήθεια και του έλεγαν να ξαναπάρει μετά τις 3 και μόλις χθες, μετά την κατακραυγή, αξιώθηκε να πάει ο Τόσκας, σίγουρα ωθούμενος από τα βρισίδια κάποιου. Σήμερα πήγε και ο Τσίπρας να δείξει – αργά – το ενδιαφέρον του κατόπιν εορτής, η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Θ.Τ.

Eπικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ: Χαίρομαι που όλοι οι πολιτικάντηδες συμφωνούν στην καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-septembriou-2016#ixzz4K7BT81L1

Exit mobile version