Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Αλεξανδρούπολη

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Ημαθίας πραγματοποίησε για άλλη μία φορά με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή της Βέροιας και συγκεκριμένα στα χωριά Άγιος Γεώργιος και Αγία Μαρίνα.

Πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού σε καταστήματα της περιοχής και σε περαστικούς, οι οποίοι αγκάλιασαν με θέρμη την  με αμείωτη ένταση προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπάσει τη συνωμοσία σιωπής των νταβατζήδων της ενημέρωσης και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στο προσεχές μέλλον.

Η αγανάκτηση του κόσμου που εισπράττουμε σε κάθε επαφή μαζί του και η οικονομική εξαθλίωση που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια απλώς μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στις δυνάμεις του μνημονίου και τη μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη, που σύντομα θα ανταμειφθεί για τη συνέπεια λόγων και έργων.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης και περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ Κιτσόπουλος Χρήστος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ALFA Τηλεόραση. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και στις προτάσεις του Κινήματος για την έξοδο από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn545#ixzz4K7BhuILe

Exit mobile version