Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φονικό μεταξύ λαθρομεταναστων στη Ζάκυνθο: Αιγύπτιος μαχαίρωσε Σύριο μετά την αποφυλάκισή τους

Φονικό μεταξύ λαθρομεταναστων στη Ζάκυνθο: Αιγύπτιος μαχαίρωσε Σύριο μετά την αποφυλάκισή τους

Τελικώς η μόνη υπόσχεση που πραγματοποιεί ο Τσίπρας είναι η επέκταση της ανεξέλεγκτης καταστάσεως με τους λαθρομετανάστες σε ολόκληρη τη χώρα. Επισήμως, λοιπόν, το εθνοκτόνο αυτό φαινόμενο που ξεκίνησε από τις ακτές του ανατολικού Αιγαίου, έφτασε και στο Ιόνιο.

Συγκεκριμένα, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο Μαχαιράδο Ζακύνθου μετά από άγρια συμπλοκή ένας 34χρονος Σύριος πέθανε ύστερα από τέσσερις μαχαιριές στην καρδιά που προέρχονταν από 30χρονο Αιγύπτιο.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις συνολικά αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας Σύριος και δύο Αιγύπτιοι.

Ο δράστης και ο νεκρός Σύριος είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για κλοπές και διαρρήξεις.

Η συμπλοκή έγινε λίγη ώρα αφ’ ότου αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Το συμβάν έγινε μετά από έντονη λογομαχία των δύο αντρών στην οποία στο τέλος, ο 30χρονος Αιγύπτιος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 24χρονο Σύριο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου με τέσσερις μαχαιριές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/foniko-metaju-lathrometanastwn-sth-zakuntho-aiguptios-machairwse-surio-meta#ixzz4K8HbgdPc

Exit mobile version