Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φίλης και Καμίνης πήγαν για… αγιασμό σε σχολείο με 90% αλλοδαπούς μαθητές!

Φίλης και Καμίνης πήγαν για... αγιασμό σε σχολείο με 90% αλλοδαπούς μαθητές!

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνοδεύεται, ως είθισται, από επισκέψεις αρκετών πολιτικών σε διάφορα δημοτικά σχολεία. Για την επίσκεψη τόσο του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, όσο και του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, η κυβερνητική φυλλάδα “Αυγή” γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής, κάτω μάλιστα από τον τίτλο “Ο συμβολισμός της Γκράβας”:

“Το σχολείο στην Γκράβα, που επέλεξε να επισκεφτεί μαζί με τον δήμαρχο Γ. Καμίνη, φέρει ιδιαίτερο συμβολισμό. Πολλά παιδιά μεταναστών εγγράφονται κάθε χρόνο, όπως και φέτος, εκεί. Φέτος είναι και η πρώτη χρονιά που περίπου 18.000 παιδιά προσφύγων θα μπουν στις τάξεις”.

Ο τίτλος της “Αυγής” είναι μια εικόνα από το μέλλον της Πατρίδας μας, όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνονται (και παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα γι’ αυτό) οι εθνομηδενιστές και οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας είτε ανήκουν στην διεθνιστική αριστερά είτε στην κοσμοπολίτικη δεξιά.

Μια Ελλάδα της οποίας ο ομοιογενής Λαός της θα έχει αντικατασταθεί από έναν ετερογενή πληθυσμό αλλοδαπών. Αυτός, λοιπόν, είναι “Ο συμβολισμός της Γκράβας”. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τόσο ο υπουργός Παιδείας (αυτός, δηλαδή, που είναι ο υπεύθυνος για την διαπαιδαγώγηση και την μόρφωση των παιδιών) όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων (δηλαδή, ο πρώτος πολίτης της Αθήνας) έδωσαν το παρόν στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ υπάρχουν αναρίθμητα άλλα στην Πρωτεύουσα.

Στο σχολείο αυτό το 90% των μαθητών είναι αλλοδαποί! Ήθελαν, μ’ αυτή τους την επίσκεψη, να δώσουν ένα σαφές δείγμα της εθνομηδενιστικής πολιτικής, η οποία με κάθε επισημότητα θα αποτελεί την κυβερνητική/κρατική πολιτική από εδώ και πέρα, με σαφή σκοπό τον ολοκληρωτικό αφελληνισμό της σχολικής εκπαίδευσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/filhs-kai-kaminhs-phgan-gia-agiasmo-se-scholeio-me-90-allodapous-mathhtes#ixzz4KAJd8q3d

Exit mobile version