Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κομμουνιστές του Σύριζα προσβάλλουν την Μνήμη των θυμάτων της Πηγάδας του Μελιγαλά!

Γράφει ο Αντίοχος

72 χρόνια μετά την σφαγή του Μελιγαλά (η επέτειος της οποίας είναι τις επόμενες μέρες…), από τις ορδές των βουλγαροκομιτατζήδων του αρχικίναιδου Άρη Βελουχιώτη, οι πολιτικοί απόγονοι των δολοφόνων προκαλούν το κοινό αίσθημα, προσβάλλοντας τα θύματα και δικαιώνοντας τους εκδοροσφαγείς!

Έτσι, στην ιστοσελίδα του σταλινοκομμουνιστή Κούλογλου δημοσιεύθηκε κατάπτυστο άρθρο υπό τον τίτλο «Η μαύρη πηγάδα του Μελιγαλά», στο οποίο τα θύματα χαρακτηρίζονται «συνεργάτες των Γερμανών» και οι απεχθείς δολοφόνοι τους «πατριώτες»!

Πάρτε μια γεύση: «Με δυο λόγια: αυτό που συνήθως αποκρύπτει η φιλολογία περί «αθώων θυμάτων» είναι (α) το ιστορικό γεγονός ότι ο Μελιγαλάς υπήρξε βάση και ορμητήριο των ένοπλων συνεργατών της Βέρμαχτ που το 1943-44 έπνιξαν στο αίμα τη Μεσσηνία και τους γύρω νομούς και (β) ότι το μακελειό του 1944 ήταν το αποτέλεσμα μιας από τις σκληρότερες μάχες που έδωσε ο ΕΛΑΣ, με εξουσιοδότηση του συμμαχικού στρατηγείου και της κυβέρνησης εθνικής ενότητας…».

Χωρίς πολλές κουβέντες όλοι την ερχόμενη Κυριακή στην Πηγάδα του Μελιγαλά!

Για να δείξουμε πως δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-kommounistes-tou-suriza-prosballoun-th-mnhmh-twn-thumatwn-ths-phgadas-to#ixzz4KAMbhGme

Exit mobile version