Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος και παράνοια Τσίπρα: “Χάρις σε μένα η Ελλάδα δεν έγινε Λιβύη!”

Απύθμενο θράσος και παράνοια Τσίπρα: “Χάρις σε μένα η Ελλάδα δεν έγινε Λιβύη!”

Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει και απόλυτα υπερφίαλος από την αλαζονία της εξουσίας ο πολιτικός απατεώνας που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας δεν το έχει σε τίποτα να προβαίνει στις πιο εξωφρενικές δηλώσεις, οδηγώντας την σοβαρότητα στον πλήρη εξευτελισμό της.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της συμπεριφοράς του είναι και το παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ΔΕΘ: “Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, έναν χρόνο μετά η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό έχει αλλάξει πλήρως. Θα σας έλεγα ότι, αν δείτε την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορά μας, στις γειτονικές μας χώρες, στην ευρύτερη περιοχή, από Βορρά έως Νότο, τι συμβαίνει στην Τουρκία, τι συμβαίνει στη Συρία, τι συμβαίνει στη Λιβύη, την αστάθεια στη Μέση Ανατολή, την αστάθεια στην Ουκρανία, θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια όαση σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή. Όποιος, λοιπόν, αυτό δεν το κατανοεί σήμερα οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες τι θα κερδίσουν με την επίσπευση των εκλογών”.

Με απλά λόγια, ο θρασύτατος αυτός τύπος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει ότι του χρωστάμε και χάρη επειδή παρέλαβε ένα… χάος που έμοιαζε με τις παρόμοιες καταστάσεις σε Συρία, Λιβύη, Μέση Ανατολή και Ουκρανία και το μετέτρεψε σε παράδεισο!

Γι’ αυτό, να παρακαλούμε τον Θεό να μην φταρνιστεί ο Τσίπρας και σκοντάψει, γιατί αν πάθει τίποτα ο υπηρέτης της Μέρκελ και του Σόρος, η Πατρίδα μας θα μετατραπεί σε… Λίβανο! Είναι γνωστό το ρητό ότι “η εξουσία διαφθείρει”. Με κάτι τέτοιες “κοτσάνες”, όμως, μπορούμε άνετα να πούμε ότι η εξουσία “τρελαίνει” κιόλας. Και όταν, μάλιστα, ο “τρελός” έχει και υψηλό (πιο υψηλό δεν γίνεται…) θεσμικό αξίωμα, τότε αυτή του η ιδιότητα είναι απίστευτα επικίνδυνη για την Πατρίδα και τον Λαό.

Η ανάγκη ενδυνάμωσης του Μετώπου Εθνικής και Κοινωνικής αντιπολίτευσης που χτίζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απέναντι στην ηθελημένη υποδούλωση των συριζαίων και στην επερχόμενη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ΝΔ, η οποία θα παραλάβει την σκυτάλη της υποτέλειας από εκεί που την άφησε η “Πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνηση, αποτελεί μονόδρομο για την σωτηρία του Έθνους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-tsipra-charis-se-mena-h-ellada-den-egine-libuh#ixzz4KAetRLjN

Exit mobile version