Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ξένο αχυρώνα… Τσίμας και Πολάκης αλληλοκατηγορούνται ως Χρυσαυγίτες!

Σε ξένο αχυρώνα... Τσίμας και Πολάκης αλληλοκατηγορούνται ως Χρυσαυγίτες!

Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα”. Αυτή, αναμφίβολα, είναι η λαϊκή έκφραση που αρμόζει για τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον συνονόματό του δημοσιογράφο Τσίμα.

Το λέμε αυτό γιατί κοινό σημείο στην αντιπαράθεσή τους αποτελεί η αρνητική αναφορά τους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η προσπάθεια και των δύο να αποδώσουν στην αντίθετη πλευρά την… κατηγορία του Χρυσαυγίτη.

Η αρχή έγινε από τον (συνήθως τραυλίζοντα) Τσίμα, ο οποίος αναφερόμενος στην ειρωνική επίθεση του Πολάκη σε γυναίκα δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA θεώρησε ότι ο Πολάκης διακατέχεται από την “κουλτούρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”! Ο τελευταίος απάντησε στα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος, γράφοντας τα εξής στην σελίδα του στο Facebook: “Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ, σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της “σοβαρής Χρυσης Αυγής” στην κυβέρνηση) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγίτη!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κάνει Παύλο Τσίμα. Ή αλλιώς μέχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ”.

Πώς τα φέρνει η ζωή… Οι άλλοτε “σύντροφοι” στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ, τώρα να μαλλιοτραβιούνται και να αποδίδουν ο ένας στον άλλο την “κατηγορία” του Χρυσαυγίτη. Και να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε ότι αυτή η κοινή τους θητεία στο ΚΚΕ συνοδεύτηκε αντίστοιχα από την “κουλτούρα” της αποπροσανατολιστικής ψευδολογίας και της απρόκλητης βίας σε βάρος αντιφρονούντων.

Ο μεν Τσίμας ήταν στον “Ριζοσπάστη” τον Απρίλιο του 1986, όταν έγινε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ της Ουκρανίας και ενώ μέχρι και η ίδια η Σοβιετική Ένωση είχε παραδεχθεί την διαρροή επικίνδυνων αερίων, ο “Ριζοσπάστης” του Τσίμα μάς… διαβεβαίωνε ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου είναι πιο βλαβερό για την υγεία! Ο δε Πολάκης τον Μάρτιο του 1989, ως επικεφαλής τραμπούκων της ΚΝΕ και άλλων περιθωριακών ακροαριστερών ομάδων, πραγματοποίησε εγκληματική (και παρολίγον δολοφονική) επίθεση σε εκδήλωση φοιτητών για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα, με δεκάδες τραυματίες, υπερασπιζόμενος ανοιχτά τόσο το τότε σταλινικό καθεστώς της Αλβανίας όσο και την καταπίεση των Βορειοηπειρωτών.

Τώρα “τρώγονται σαν τα σκυλιά” για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων στενών συντηρητικών συμφερόντων, ο καθένας από την δική του πλευρά. Με τέτοιου είδους παρελθόν, το παρόν που αντικρύζουμε και την συμπεριφορά που διέπει και τους δύο, ο χαρακτηρισμός ως “χρυσαυγίτης” δεν στέκει με τίποτα για κανένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Αν μη τι άλλο, “η κουλτούρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” δεν έχει να κάνει ούτε με ιδεολογικές κωλοτούμπες, ούτε με την εξυπηρέτηση καπιταλιστικών συμφερόντων, ούτε με την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, ούτε με συμπεριφορές που παραπέμπουν σε ατμόσφαιρες και συνθήκες τρούμπας. Ο τίτλος Τιμής του Χρυσαυγίτη δεν μπορεί ούτε γι’ αστείο να αποδίδεται σε τέτοιου είδους τύπους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-orismos-ths-sugchishs-tsimas-kai-polakhs-allhlokathgorountai-ws…-chrusa#ixzz4KFb2bQXS

Exit mobile version