Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τολμούν και βγάζουν γλώσσα στο κλεφτοΠασόκ για φίμωση και αποκλεισμό…

Τολμούν και βγάζουν γλώσσα στο κλεφτοΠασόκ για φίμωση και αποκλεισμό...

Το κόμμα το οποίο έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης και απατεώνας, που άνοιξε την σύγχρονη κερκόπορτα για την είσοδο των Μνημονίων, που επιζητεί την εξουσία (έστω και ως «τσόντα») όπως ο ναρκομανής την δόση του, είχε το θράσος να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει ξανά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στα «Νέα» διαβάζουμε, υπό τον τίτλο «Οργή για το κόψιμο της ομιλίας από την ΕΡΤ», τα εξής: «Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, η διακοπή της μετάδοσης της ομιλίας της προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το βράδυ της Δευτέρας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς, όπως επισήμαιναν χθες πηγές από το ΠΑΣΟΚ, είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ομιλία αρχηγού κόμματος δεν προβάλλεται ολοκληρωμένη από τη δημόσια τηλεόραση – στο πλαίσιο πάντα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ολόκληρη η ομιλία της προέδρου του από το χθεσινό κεντρικό δελτίο, κάτι που δεν έγινε.

Η ΕΡΤ υποστηρίζει με ανακοίνωσή της ότι τήρησε τα συμφωνηθέντα και πετάει το μπαλάκι σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ επειδή, ενώ το κρατικό κανάλι ανέμενε πρώτη τη Φώφη Γεννηματά να μιλήσει (και μάλιστα λέει ότι όπως είχε ενημερωθεί εγγράφως η ομιλία της θα άρχιζε στις 19:30), στο βήμα εμφανίστηκε πρώτος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Η επίσημη απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στη δικαιολογία της ΕΡΤ, ότι «η ομιλία ξεκίνησε με καθυστέρηση και το κανάλι διέκοψε στις 20:57 για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων», ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρή.

«Η δημόσια τηλεόραση της δήθεν αριστερής διακυβέρνησης μεταδίδει ολόκληρη την ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και κόβει τη Φώφη Γεννηματά. Είναι και αυτό μια νέα αντίληψη, νέα ήθη» αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται πως «φαίνεται ότι κάποιοι ξέχασαν ότι έχει παρέλθει η εποχή της ΥΕΝΕΔ».

Ο ορισμός του θράσους! Να διαμαρτύρεται, δηλαδή το καταχρεωμένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά ΠΑΣΟΚ γιατί η κρατική δημόσια τηλεόραση (η οποία πληρώνεται από το υστέρημα ΟΛΩΝ των Ελλήνων ψηφοφόρων) έδειξε ολόκληρη την ομιλία του Αρχηγού της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας!

Δεν μας ενδιαφέρει ο καυγάς μεταξύ της ΕΡΤ (η οποία σε γενικές γραμμές δεν είναι συνεπής στον βαθμό που αρμόζει ως προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς οι υποχρεώσεις της απέναντί της δεν καλύπτονται μόνο με την παρουσίαση κάποιων εκδηλώσεων) και του ΠΑΣΟΚ. Αλλά στο κάτω-κάτω, αφού ήθελε την δημοσιότητα του και ο… μεγάλος πολιτικός παράγων Θεοχαρόπουλος του… τεραστίου υπερμεγέθους του 0,5% της συνεργαζόμενης ΔΗΜΑΡ, ας μην παραπονιούνται στο ΠΑΣΟΚ για το κόψιμο του χρόνου.

Ας ασχοληθούν καλύτερα εκεί στο ΠΑΣΟΚ με την διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό παραμύθι της Κεντροαριστεράς, ας δουν αν θα μπουν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές και ας μην ασχολούνται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, της οποίας σε μόνιμη βάση θα βλέπουν την πλάτη της εκλογικά. Επίσης, ας δούνε πόσα (νυν και πρώην) στελέχη τους έχουν τακτική επικοινωνία με την Δικαιοσύνη για ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα. Και να μας πουν, φυσικά τι θα γίνει επιτέλους με τα δυσθεώρητα χρέη του ΠΑΣΟΚ προς το Δημόσιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-apo-to-kleftopasok.-diamarturontai-sthn-ert-jana-gia-thn-chrush-aug#ixzz4KG2x6bl7

Exit mobile version