Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Αθήνα

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η Τοπική Οργάνωση Καβάλας διεξήγαγε με απόλυτη επιτυχία ακόμα μια ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Νικήσιανη, Γεωργιανή και Παλαιοχώρι του νομού Καβάλας.

Από την πρώτη στιγμή οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θέρμη και ενθουσιασμό, υπενθυμίζοντας στους αντιπάλους μας ότι τα ισχυρά κάστρα του εθνικισμού στην Μακεδονία παραμένουν άπαρτα παρά την προπαγάνδα και την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική λύση στο αδιέξοδο των μνημονίων και ο αγώνας της, σύντομα, θα δικαιωθεί.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου με σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”.  Ο Συναγωνιστής Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες που έδωσε  η κυβέρνηση Σύριζα, και τόνισε ότι όχι μόνο δεν χτυπήθηκε η διαπλοκή, αλλά άνοιξε έναν νέο  κύκλο διαπλοκής όπου είναι αρεστός στην σημερινή κυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στην εκλογολογία των τελευταίων ημερών και επισήμανε ότι το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή είναι πανέτοιμη να δώσει την εκλογική μάχη όποτε και εάν διεξαχθούν εκλογές και κάλεσε τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές να είναι σε αγωνιστική εγρήγορση.

Την Τρίτη 13-09-2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με θέμα: “Η Χρυσή Αυγή στην βουλή”. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την  κοινοβουλευτική δράση του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος και που προσπαθούν να αποκρύψουν τα κανάλια της διαπλοκής. Η κοινοβουλευτική δράση του Κινήματος έχει ως γνώμονα πάντα το συμφέρον της Πατρίδος και του Ελληνικού λαού, κόντρα στις επιταγές της Νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn546#ixzz4KIy2oH8y

Exit mobile version