Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Με πολύ απόγνωση για τις σκοτεινές μέρες που ζει η Πατρίδα μας, αυτό που γνωρίζω είναι πως οι συμπατριώτες μου κινδυνεύουν σήμερα στην Χίο, στην Μυτιλήνη και  αργότερα στην Αθήνα. Ο ελληνικός λαός είναι σε απόγνωση για το αύριο, για την επόμενη ώρα, για τις αποφάσεις που παίρνονται ερήμην του. Είμαι κι εγώ μία πολίτης που περιμένω τις εκλογές που με την ψήφο μου θα βάλω  ένα πετραδάκι να αλλάξουν τα πράγματα στην αγαπημένη μου πατρίδα που με λύπη βλέπω να την σκεπάζουν με λάσπη. Όπου βρεθώ, κι όπου σταθώ καμαρώνω για την πατρίδα μου και είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα σε αυτήν την γη. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια μου  στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου, στο κυματισμό της σημαίας μας. Φουσκώνω από υπερηφάνεια για τους προγόνους μου και για την όμορφη γλώσσα μου. Ψάχνω υποστηρικτές, Έλληνες υπερήφανους!. Πιστεύω πως υπάρχουν. Σας ζητώ να βοηθήσετε την πατρίδα μας. Την Ελλάδα μας. Περιμένω πολλά από εσάς γιατί αυτό υπόσχεστε κι εγώ έχω θέσει την σωτηρία της πατρίδας μου σε εσάς και στον Θεό. Αν δεν στηρίξετε εσείς την πατρίδα μας το μέλλον της διαγράφεται πολύ σκοτεινό. Πιστεύω πως ή Χρυσή Αυγή με την βοήθεια του Θεού μπορεί να βγάλει την πατρίδα μου από το σκοτάδι. Σαν Ελληνίδα πολίτης ζητώ την βοήθεια σας για να σωθεί αυτή  η μεγάλη πατρίδα!.

Μ.Κ.

Το ανθελληνικό κράτος επικροτεί τις ύβρεις και τις απειλές του κάθε “αντιφασίστα”

Βλέπουμε όλοι τον τρόπο με τον όποιο κινείται η ελληνική δικαιοσύνη στην απόφαση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων να μην δεχτούν στα σχολεία της περιοχής τους παιδιά λαθρομεταναστών. Η δικαιοσύνη σπεύδει να εξετάσει περιπτώσεις λεκτικής και σωματικής ρατσιστικής βίας, πράγμα που δεν έχει συμβεί. Ο Εισαγγελέας ρατσισμού καθιερώθηκε από την σάπια και βρώμικη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και συγκεκριμένα από τον επίορκο υπουργό Αθανασίου, τότε που με τον φίλο των μασόνων Δένδια έκοβαν και έραβαν νόμους εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των παράνομων ισλαμιστών. Η ίδια συμμορία προφυλάκισε την ηγετική και κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με ανύπαρκτες κατηγορίες για δήθεν οπλοστάσια και.. σφαγές αμνοεριφίων την ίδια ώρα που οι λαθρομετανάστες έσφαζαν σαν αμνοερίφια τους Έλληνες πολίτες για να τους κλέψουν και να τους εξαφανίσουν. Εκεί δεν είδαμε να επεμβαίνει καμιά ελληνική δικαιοσύνη για ρατσισμό κατά των Ελλήνων! Την περιπέτεια και την άδικη δίωξη και φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι κάτι που ζήσαμε και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε οι Έλληνες Εθνικιστές. Το χρωστάμε στην πατριδοκάπηλη νέα δημοκρατία και το κλεφτοπασόκ.

Με Τιμή, Γιάννης Π.

«Ουρά» των ανθελλήνων του Σύριζα: Σύσσωμη η ψευτοδεξιά από Καμμένο μέχρι Μητσοτάκη κατά των αντιστεκόμενων Ελλήνων του Ωραιοκάστρου

Προς όλους τους υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και της λαθρομετανάστευσης. Πρώτον,  είναι τυχαίο όλο αυτό που γίνεται στην πατρίδα μας ή είναι βάση στρατηγικού σχεδίου αλλότριων κέντρων της νέας τάξης πραγμάτων προς πολυπολιτισμικοποίηση της κοινωνίας μας; Δεύτερον, γιατί οι λαθρομετανάστες αυτοί που κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι δεν καταφεύγουν σε μουσουλμανικές χώρες αλλά έρχονται στην πατρίδα μας; Τρίτον, πόσοι από αυτούς τους λαθρομετανάστες είναι εν δυνάμει φανατικοί ισλαμιστές, αλλά αποτελούν και μελλοντικό κίνδυνο για την πατρίδα μας; Τέταρτον, με τι κριτήρια θα ενσωματωθεί ένας μουσουλμάνος στην πατρίδα μας έχοντας ως οδηγό του την Σαρία, τις μπούργκες και τα τζαμιά; Πέμπτον, οι κυρίες εδώ που τους υπερασπίζονται δήθεν υπερασπίστριες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί δεν πάνε στις πατρίδες αυτών από εκεί που έρχονται να δουν την αντιμετώπιση προς το γυναικείο φύλο.  Έκτον…σε περίπτωση ω μη γένοιτο σύρραξης ανάμεσα στην πατρίδα μας και στην Τουρκία, αυτοί οι λαθρομετανάστες τι ρόλο θα παίξουν; Και καταλήγω όποιος τους θέλει, ας τους πάρει σπίτι του και δεν έχυσαν το αίμα τους οι ιεροί πρόγονοι μας για να φύγει ο κατακτητής επί τετρακόσια χρόνια τουρκομογγόλος και αποδεδειγμένα ιστορικά σφαγέας λαών και καταστροφέας πολιτισμών και απολίτιστος Οθωμανός, για να έρθουν τα μασονικά και σιωνιστικά απολειφάδια για να μας τους ξαναφέρουν από την πίσω πόρτα δημοκρατικά και ταπεινά.

Σ.Δ.

Δεν ξεχνούμε τα εκατομμύρια θύματα της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-16-septembriou-2016#ixzz4KPWKevbj

Exit mobile version