Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Πάτρα

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Περάματος, από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος πραγματοποιήθηκε ομιλία από καρδίας από την συναγωνίστρια Βούλα Τριανταφυλλίδου από την Τ.Ο. Λέσβου. Η συναγωνίστρια μεταξύ των άλλων τόνισε την ανάγκη του Αγώνα μας περισσότερο από ποτέ αναλύοντας με γλαφυρό τρόπο τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί της Λέσβου άλλα και σε ολόκληρη την Ελλάδα από την επέλαση των λαθρομεταναστών. Σαν μητέρα η ίδια τόνισε το καθήκον μας να διδάσκουμε στα παιδιά μας την ιστορία του τόπου μας, ώστε να μην δεχθούν να γίνουν μειονότητα στην χώρα τους.

Τέλος τόνισε με ιδιαίτερο τρόπο για την Πιστή μας που πρέπει να έχουμε στον Αγώνα του Αρχηγού μας και κάθε εν δυνάμει Χρυσαυγίτης να πιστεύει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο και τον αγώνα του Αρχηγού μας. Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Λέσβου Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη στην Τ.Ο. Πατρών έγινε ομιλία και ακολούθησε συζήτηση για το απεχθές έγκλημα των μπολσεβίκων σε βάρος Ελλήνων στον Μελιγαλά το 1944.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama-patra1#ixzz4KQbqQ100

Exit mobile version