Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης για «προσφυγικό»: Ευπρόσδεκτοι οι λαθρομετανάστες – Ανεπιθύμητοι οι Εθνικιστές!

Μητσοτάκης για «προσφυγικό»: Ευπρόσδεκτοι οι λαθρομετανάστες - Ανεπιθύμητοι οι Εθνικιστές!

Ανεβαίνοντας για την ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε και σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εκεί μίλησε για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, μιας και αυτό είναι το ζήτημα που απασχολεί εντόνως την Μέρκελ και προκαλεί την καταπόντιση των ποσοστών του κόμματός της.

Η πρόταση που έδωσε ο Μητσοτάκης ήταν ενόχως όμοια με την αντίστοιχη πρόταση του Σόρος, η οποία δημοσιεύτηκε τις προάλλες στην εφημερίδα «Τα Νέα». Θυμίζουμε ότι ο Σόρος είχε προτείνει την αποδοχή εντός ευρωπαϊκών εδαφών όλων των λαθρομεταναστών, την προετοιμασία δομών για την διάχυσή τους σε ολόκληρη την Ευρώπη και την καταπολέμηση των Εθνικιστικών Κινημάτων.

Στην ίδια ακριβώς γραμμή κινήθηκε και ο Μητσοτάκης, ο οποίος είπε:

«Στο ζήτημα του προσφυγικού θα δοκιμαστεί η ίδια η έννοια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν επιτρέπεται -και δεν επιτρέπεται κυρίως εμείς, τα μεγάλα κεντροδεξιά κόμματα, που απαρτίζουμε την οικογένεια του ΕΛΚ- να επιτρέψουμε στις φωνές της ξενοφοβίας και του λαϊκισμού να κυριαρχήσουν στον δημόσιο διάλογο, γύρω από αυτό το θέμα. Είναι απόλυτη υποχρέωση της ΕΕ να κινηθεί με ταχύτητα στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Είναι, επίσης, υποχρέωση των κρατών μελών να αντιληφθούν ότι η διαχείριση αυτού του ζητήματος ξεπερνάει τα όρια και τις δυνατότητες της μικρής Ελλάδας, Η Ευρώπη της αλληλεγγύης σημαίνει εκ των πραγμάτων συμμετοχικότητα. Η Ευρώπη οφείλει να δώσει μια συγκροτημένη απάντηση στο προσφυγικό και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα»

Ο ανυποψίαστος αναγνώστης θα νομίζει, βεβαίως, ότι μπορεί να κάναμε λάθος και να δημοσιεύσαμε τις δηλώσεις Τσίπρα. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για το «προσφυγικό».

Έλα βρε Σόρος… Βάλτον στη λίστα με τους «αξιόπιστους συμμάχους» σου… Δεν το βλέπεις το καημένο που στεναχωριέται;

Θυμίζουμε επίσης: 

Eπικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ: Χαίρομαι που όλοι οι πολιτικάντηδες συμφωνούν στην καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-gia-prosfugiko-euprosdektoi-oi-lathrometanastes-anepithumhtoi-oi#ixzz4KQhQKPcQ

Exit mobile version