Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτά που δεν έδειξε η ΕΡΤ – Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δεν θα μείνει για 40 χρόνια στο 10%, πολύ σύντομα θα ανεβούμε πολύ παραπάνω!

YouTube Poster

Το πιο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην 81η ΔΕΘ ήταν αυτό που δεν έδειξε η ΕΡΤ, καθώς διέκοψε την μετάδοση 4 λεπτά πριν την ολοκλήρωσή της.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιες υποχωρήσεις θα μπορούσε να κάνει η Χρυσή Αυγή για να συμμετάσχει σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση απάντησε ευθαρσώς: “Δεν εκποιούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό από αυτά που πιστεύουμε. Σε καμία περίπτωση για ένα κόκκαλο της εξουσίας δεν πρόκειται να αλλάξουμε! Θα μείνουμε αυτοί που είμαστε!”.

Και συνέχισε καταχειροκροτούμενος: “Από τις ευρωεκλογές του 2014 μέχρι τις τελευταίες εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2015 η Χρυσή Αυγή έρχεται σταθερά τρίτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 40 χρόνια ήταν στο 4%. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είμαστε επί 40 χρόνια στο 10%. Πολύ συντομότερα θα είμαστε πολύ παραπάνω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/auta-pou-den-edeije-h-ert-n.-g.-michaloliakos-h-chrush-augh-den-tha-meinei#ixzz4KQi6fGOQ

Exit mobile version