Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Αβραμόπουλος και Καμίνης βράβευσαν “αλληλέγγυα” ΜΚΟ του Σόρος!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Αβραμόπουλος και Καμίνης βράβευσαν “αλληλέγγυα” ΜΚΟ του Σόρος!

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό μία σειρά αποκαλύψεων σχετικά με την διαλυτική, για την Ελλάδα, δράση του σιωνιστή πλουτοκράτη Τζορτζ Σόρος. Ακόμα περισσότερο έχει γίνει αντιληπτός από τον Ελληνικό Λαό ο ύποπτος ρόλος των διαφόρων ΜΚΟ στο θέμα της διαχείρισης των λαθρομεταναστών.

Με γνώμονα τα παραπάνω, ο γνωστός λαθροδήμαρχος Καμίνης, από κοινού με τον νεοδημοκράτη Δ. Αβραμόπουλο πραγματοποίησαν μία διπλή πρόκληση κατά των Ελλήνων, βραβεύοντας μία MKO που χρηματοδοτείται από τον γνωστό πλουτοκράτη και δραστηριοποιείται στον τομέα του εξισλαμισμού της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που συνδιοργανώνει η αμερικανική εφημερίδα New York Times και η «Καθημερινή» βραβεύτηκε η ΜΚΟ “Human Rights Watch” από τον Καμίνη και τον Αβραμόπουλο.

Η συγκεκριμένη MKO πανηγύριζε το 2010 για την απόφαση του Σόρος να της δώσει 100 εκάτ. ευρώ, εισφορά που όπως γράφανε είναι «η μεγαλύτερη που δόθηκε σε ΜΚΟ».

Ας θυμηθούμε εν… τάχει κάποιες εκ των «φιλανθρωπικών» εκφάνσεων της εν λόγω οργάνωσης:

α) Το 2013 η αμερικανική US Treasury Department είχε ανακοινώσει πως η περιβόητη οργάνωση για την «προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» HumanRights Watch, χρηματοδοτείται από τον καθηγητή από το Κατάρ Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi, ο οποίος ενισχύει οικονομικά και τους ισλαμιστές τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων σε Συρία, Ιράκ, Υεμένη και Σομαλία.

β) Ήταν εκ των οργανώσεων που δημοσίευαν ψευδείς, συκοφαντικές και υβριστικές αναφορές κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ως προπαρασκευαστικό βήμα για την απαρχή της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Το βραβείο που δόθηκε στην εν λόγω ΜΚΟ ήταν το «Βραβείο Δημοκρατίας του Δήμου Αθηναίων». Το όνομα του βραβείου είναι οξύμωρο, βεβαίως, αφού οι «δημοκράτες» δεν τολμάνε να κάνουν ένα δημοψήφισμα για το λεγόμενο «προσφυγικό», ώστε να αποφανθεί ο Λαός για το ζήτημα, αλλά αντιθέτως του υποβαθμίζουν την ζωή με το έτσι θέλω.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-enantia-stous-ellhnes-abramopoulos-kai-kaminhs-brabeusan-mko-tou-s#ixzz4KSzUl0GP

Exit mobile version