Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Είμαστε με τους γονείς του Ωραιοκάστρου, αλλά και με όλους τους γονείς που βάζουν την ασφάλεια των παιδιών τους πάνω απ’ όλα και όταν χρειαστεί θα είμαστε και έμπρακτα δίπλα τους. Σχολεία μέσα στα “hot spot” με ειδικούς δασκάλους. Απλά πράγματα. Τα ελληνόπουλα υποχρεούνται σε εμβολιασμό, τα παιδιά με μαθησιακά και άλλα προβλήματα πάνε σε ειδικά σχολεία και ειδικές τάξεις με ειδικούς δασκάλους. Τα ελληνόπουλα που οι γονείς τους πήγαν μετανάστες πάνε σε ειδικά σχολεία πρώτα να μάθουν την γλώσσα του κράτους που διαμένουν και μετά ανάλογα με το επίπεδο τους κατατάσσονται σε ειδικά σχολεία. Κάποιοι εδώ επιδιώκουν τα μουσουλμανάκια με το έτσι θέλω να αναταράξουν και την σχολική ζωή των παιδιών. Τα έκαναν που τα έκαναν όλα σαν τις μούρες τους πάνε να διαλύσουν τα πάντα με βήμα γοργό. Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει. Όλοι αλληλέγγυοι στους γονείς του Ωραιοκάστρου. Εμείς τα πληρώνουμε τα σχολεία με πολύ πόνο και αίμα…πρώτα εμάς πρέπει να ρωτήσουν. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Γ.Π.

Στήνουν νέα “hot spot” σε Λέσβο και Χίο – Σε πλήρη μυστικότητα οι κινήσεις των ανθελλήνων

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε αρκετούς -κυριολεκτικά- λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός να συνυπάρξει με τους λαθρομετανάστες, ”πρόσφυγες”, λαθροεισβολείς ή οτιδήποτε άλλο. Χάριν συντομίας δε νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνουμε από τη στιγμή μάλιστα που οι Έλληνες  πολίτες ξέρουν πολύ καλά τι βιώνουν χρόνια τώρα. Σέβομαι όλα τα Έθνη, όλους τους λαούς, όλους τους ανθρώπους, αλλά να βρισκονται και να ευημερούν στις δικές τους Πατρίδες!

Χρ. Νικ.

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! Βούτσης: «Δεν προέχει το οικονομικό με τις γερμανικές επανορθώσεις»

Ο διευθύνων σύμβουλος του παγκόσμιου εβραϊκού συνεδρίου, ο κ Robert Singer σε μια συνέντευξη στη Καθημερινή, ζήτησε να μάθει γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει βάλει τα μέλη Χρυσής Αυγής στη φυλακή (μόνιμα). Το παράλογο της υπόθεσης είναι πως ήρθε στην Ελλάδα δίνοντας διαλέξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ίδια ώρα που το Ισραήλ σκοτώνει Παλαιστινίους καθημερινά. Χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή σαν ρατσιστική οργάνωση, όταν το κράτος του έχει υψώσει φράκτες τόσο προς τους Παλαιστινίους όσο και για την αποτροπή εισροής προσφύγων και μεταναστών. Οι πραγματικοί ρατσιστές είναι οι Σιωνιστές Εβραίοι (έποικοι) που σκοτώνουν τα παιδιά της Παλαιστίνης κάθε ημέρα από τότε που παράνομα κατέλαβε τα εδάφη τους δημιουργώντας το κράτος του. Ζήτησε επίσης από τον άθεο Φίλη να διδάσκεται το Ολοκαύτωμα στα ελληνικά βιβλία και ο ελληνόφωνος υπουργός είπε “ναι” λες και η Ελλάδα δεν έχει ολοκαυτώματα να διδάξει στους μαθητές της. Με άλλα λόγια η Χρυσή Αυγή  μιλάει την γλώσσα της αλήθειας, ενοχλώντας έτσι τα σιωνιστικά συμφέροντα. Για το λόγο αυτό άλλωστε οι σιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ εξήγγειλαν χορήγηση νέου πακέτου αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας, δεκαετούς διάρκειας, ύψους 38 δισ. δολαρίων. Θεωρείται η μεγαλύτερη στρατιωτική βοήθεια που δόθηκε ποτέ και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Με αυτό τον τρόπο το κράτος – τρομοκράτης θα συνεχίσει την γενοκτονία των Παλαιστινίων και συγχρόνως θα παραμένει μια εστία έντασης στη Μέση Ανατολή μιας και είναι φανερό, ότι σχεδόν όλοι οι πόλεμοι που γίνονται στη πολύπαθη αυτή περιοχή έχουν μεταξύ άλλων σαν σκοπό την ισχυροποίηση του Ισραήλ.

Γ.Γ.   

Κεραυνοί Λ. Φουντούλη και Ελευθέριου Συναδινού για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-17-septembriou-2016#ixzz4KT8hfiiD

Exit mobile version