Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διακοπές στις ΗΠΑ: 4.000 την ημέρα θα κοστίσουν οι μετακινήσεις Τσίπρα και Κοτζιά στην Νέα Υόρκη

Την ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται στην φορολογική αγχόνη του Μνημονίου,  ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς ετοιμάζουν ταξίδι υπερπολυτελείας για την Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα το υπέρογκο ποσό των 33.000 ευρώ θα δεσμευτεί από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών να μεταβούν στην Νέα Υόρκη με αφορμή την 71η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Όπως δημοσιεύθηκε στην “Διαύγεια” το ποσό αυτό αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις του Τσίπρα και του Κοτζιά μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη.

Άξιο αναφοράς είναι πως το ποσό αρχικά είχε προϋπολογιστεί στις 30.000 ευρώ, και αυξήθηκε κατά 3.000 έπειτα από σχετικό αίτημα.

Φαίνεται πως η λιτότητα για τον Mr. Tsipra αφορά μόνο τους Έλληνες, καθώς αν το ποσό διαιρεθεί με τις ημέρες παραμονής τους προκύπτει πως οι ημερήσιες μετακινήσεις τους θα κοστίσουν περισσότερο από 4000 ευρώ!

Mάλλον ο αριστερός θίασος δεν βγαίνει με τα χρήματα τα οποία εισπράττει μηνιαίως από τον κρατικό προϋπολογισμό για τους μισθούς πρωθυπουργού και υπουργού και αποφάσισε να βάλει χέρι και σε άλλα “κονδύλια”…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diakopes-stis-hpa-4.000-thn-hmera-tha-kostisoun-oi-metakinhseis-tsipra-kai#ixzz4KYemX9d4

Exit mobile version