Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή για τα δικαιώματα του ανθρώπου που εδρεύει στην Αθήνα, βράβευσε χθες σε ειδική τελετή που έγινε στην πρωτεύουσα τον λεγόμενο φούρναρη της Κω. Είναι ένας άνθρωπος που καθημερινά έδινε εκατό φρατζόλες ψωμί, γλυκά και σάντουιτς που περίσσευαν από τον φούρνο του μόνο στους λαθρομετανάστες του νησιού. Για τους Έλληνες άπορους της Κω φυσικά αυτού του επιλεκτικού φιλάνθρωπου δεν του περίσσευε τίποτα. Παρόντες στην βράβευση ο πάμπλουτος ευρωβουλευτής Παπαδημούλης του εθνοπροδοτικού ΣΥΡΙΖΑ, η καλοζωισμένη, εκ της ευζωίας των Βρυξελλών, Σπυράκη της μασονικής Νέας Δημοκρατίας, ο Μίλτος Κύρκος από το Ποτάμι και άλλες ψευτοαριστερές γλάστρες. Μετά τις γιαγιάδες της Μυτιλήνης που πρόβαλαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, βλέπουμε ότι παίρνουν βραβεία και κάνουν δουλειές με το Δημόσιο μόνο όσοι φροντίζουν τους λαθρομετανάστες. Θυμόμαστε όλοι με πόση μανία ο Καμίνης, ο Δένδιας, ο Σαμαράς, ο Αθανασίου και όλοι αυτοί οι αστέρες του κλεπτοκρατικού τόξου κυνήγησαν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προς τους άπορους και ρημαγμένους από την κρίση Έλληνες πολίτες. Μέχρι τα ΜΑΤ και τον εισαγγελέα είχαν κατεβάσει παραμονές της Λαμπρής στο Σύνταγμα για να αποτρέψουν τους Έλληνες Εθνικιστές να σιτίσουν τους φτωχούς συμπατριώτες μας. Με προμετωπίδα κανάλια του συστήματος όπως ο ΣΚΑΪ κατηγορούσαν για συσσίτια μίσους την Χρυσή Αυγή. Στην ίδια γραμμή και ο Αρχιεπίσκοπος και φίλος του Τσίπρα, ο Ιερώνυμος. Τώρα πια είναι φανερό ότι στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του αριχιμασώνου Γιούνκερ και της προδοτικής κυβέρνησης είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες. Οι Έλληνες έχουμε πια καταλάβει ότι μοναδική πολιτική δύναμη που μας στηρίζει είναι η Χρυσή Αυγή. Το ελάχιστο που μένει να κάνουμε είναι να την φέρουμε στην εξουσία.

Με Τιμή, Γεωργία Π.

Ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων – Ομερτά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ

Η Νέα Τάξη δεν είναι μόνο οι Τράπεζες, οι Μυστικές Υπηρεσίες, η γλοιώδης Ακαδημαϊκή Κοινότητα, η βολεμένη δεξιά του Αβραμόπουλου και του Σαμαρά, τα Δημοκρατικά κόμματα και οι Δούρειοι Ίπποι του Σόρος, οι ήρωες του Πολυτεχνείου της Μοσάντ, οι αριστεροκουλτουριάδες του ΚΙΣ και οι ψυχανώμαλοι που κρύβονται πίσω από την στήριξη της αριστεράς διανόησης για να μολύνουν ότι ωραιότερο έδωσε ο πλάστης στον άνθρωπο, τον άγγελο που λέγεται μητέρα και το θείο δώρο του έρωτα και της δημιουργίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως χάθηκε η ευκαιρία της ανατροπής όταν το ΠΑΜΕ εμπόδισε τον αγανακτισμένο Λαό στο Σύνταγμα να εισέλθει στη Βουλή. Οι Πατριώτες πεθαίνουν στην φυλακή, τους εκτελούν ή τους δολοφονούν. Οι Προδότες έχουν οίκους και εορτάζουν στο Προεδρικό Μέγαρο την Δημοκρατία της προδοσίας, της συναλλαγής και της παλιανθρωπιάς.

Στέργιος Σ.

Το Πακιστάν απελαύνει 3 εκατομμύρια αφγανούς “πρόσφυγες” – Μαντέψτε πού θα έρθουν…

Πληροφορούμαστε ότι οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες του “ελληνικού” δορυφόρου μεταδίδουν και προπαγανδίζουν το φανατικό Ισλάμ και τις προσευχές τους στη Μέκκα. Το θέμα αυτό παρουσίαζε το περίπτερο του Hellas Sat σε διεθνή έκθεση επικοινωνιών που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Άμστερνταμ. Σαν να μην έφθανε αυτή η προσβολή στις αξίες του Ελληνισμού και στους προαιώνιους αγώνες τους εναντίον του Ισλάμ και του σκοταδισμού του, οι αφίσες του Hellas Sat στην ίδια έκθεση έχουν φόντο τη Σαντορίνη, αλλά μετά από απαίτηση των Σαουδαράβων ιδιοκτητών του “ελληνικού” δορυφόρου, αφαιρέθηκε ο Σταυρός από τις προβαλλόμενες εκκλησίες. Η ίδια φωτογραφία “διακοσμεί” τα διαφημιστικά φυλλάδια του “ελληνικού” δορυφόρου που μοιράζουν οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες σε ενδιαφερομένους πελάτες στην Ελλάδα (ΟΤΕ, ΕΡΤ,  Digea κλπ). Επίσης, απειλούν τους ενδιαφερομένους πελάτες, ότι εάν δεν χρησιμοποιήσουν τον “ελληνικό” δορυφόρο, θα μεταδίδουν αποκλειστικά φανατικό ισλαμικό υλικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη έκφραση να περιγράψει τα αισθήματα ντροπής, αηδίας και οργής που πρέπει να νιώσει κάθε Έλληνας πατριώτης για τέτοιες προσβλητικές και μειωτικές ενέργειες εκ μέρους των Σαουδαράβων φανατικών ισλαμιστών εναντίον της Ορθοδοξίας και των Ιερών Συμβόλων αυτής.

Δ.Δ.

Συνέντευξη Συναγωνιστή Χρήστου Παππά εφ’ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ένοχοι του Μελιγαλά. Οι ιδεολόγοι του χρήματος και της εξουσίας, τότε και σήμερα. Φθινόπωρο του 1944. Ύστερα από έναν αιματηρό Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και μετά από μία στυγνή γερμανική κατοχή, Οι αριστεροί για την εξουσία αποτελειώνουν την ελληνική κοινωνία. Δεν αφήνουν λίθον επί λίθου. Στην Πηγάδα του Μελιγαλά στη Μεσσηνία και στα πλαίσια του συμμοριτοπόλεμου, διαπράττουν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Σχεδιάζουν και εκτελούν τις σφαγές χιλιάδων, κυρίως, αμάχων Ελλήνων. Κανένα έλεος δεν δείχνουν οι αριστεροί εγκληματίες συμμορίτες για συγγενείς τους, για συγχωριανούς τους, για φίλους και γνωστούς τους. Κάθε Έλληνα, που δεν είναι “συμπολεμιστής” τους τον θεωρούν εχθρό τους. Και τον βασανίζουν. Και τον εκτελούν. Απαιτούν έτσι να τρομοκρατήσουν και να καθυποτάξουν την συνείδηση του Έλληνα και να τον οδηγήσουν στην αγκαλιά του Στάλιν. Οι πληγές δε που προξενούν, είναι κατά πολύ περισσότερες και βαθύτερες απ την όποια ξένη κατοχή στην Ελλάδα. Και σήμερα; Εν έτι 2016; Οι κορυφές της κυβέρνησης, μαζί με τα υψηλά στελέχη τους είναι οι πολιτικοί απόγονοι των δολοφόνων του Μελιγαλά. Με μέσον τους την εξουσία και με όπλο τους την μνημονιακή λαίλαπα, δεν λογαριάζουν κανέναν φτωχό. Δεν κάμπτονται από τίποτα. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Ισοπεδώνουν τα πάντα μπροστά τους. Επιβάλλουν θεόρατους φόρους και κλέβουν σπίτια και περιουσίες ολόκληρες. Γιγαντώνουν την ανεργία και το κόστος ζωής, και δολοφονούν έτσι νέους και γέρους. Και λογαριασμό δίνουν μόνο στ’ αφεντικά τους. Μόνο στους εντολείς τους. Μόνο στους διεθνείς τοκογλύφους.

Σ.Μ.

Μύθος και Παραμύθι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-18-septembriou-2016#ixzz4KYickas2

Exit mobile version