Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αλαζονεία και η τυραννία του Σύριζα θα τιμωρηθούν από τους Έλληνες στις επόμενες εκλογές

Η αλαζονεία και η τυραννία του Σύριζα θα τιμωρηθούν από τους Έλληνες στις επόμενες εκλογές

Θα πατώσει και η Νέα Δημοκρατία που περιμένει σαν κοράκι να συνεχίσει το έργο των διεθνών τοκογλύφων

Το ανθελληνικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δυστυχώς είμαστε στις μέρες μας υποχρεωμένοι να το βιώνουμε καθημερινά έδειξε για ακόμη μια φορά με περισσή αλαζονεία τα δείγματα του μίσους και της απέχθειας που τρέφει κατά των Ελλήνων. Με αφορμή την γενναία αντίσταση των Ελλήνων πολιτών του Ωραιοκάστρου η κυβέρνηση κατοχής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μια εκστρατεία εκφοβισμού και εξαναγκασμού των γονέων και κηδεμόνων των αρκετών δημοτικών σχολείων, όπως το 1ο, 2ο και το 5ο, που δικαίως αρνούνται να δεχθούν στις τάξεις στους ανήλικους λαθρομετανάστες. Αλλά ανεπιβεβαίωτες ή φιμωμένες από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληροφορίες μιλούν και για αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα!

Ας απαριθμήσουμε τις ενέργειες τρομοκρατίας του Ελληνικού πληθυσμού που αντιστέκεται στον εκφυλισμό της ποιότητας ζωής του μέσα στην ίδια του την πατρίδα. Με όπλο τον Ν.4285/2014, δηλαδή τον νέο αντιρατσιστικό νόμο που είχε ψηφιστεί επί κυβέρνησης Σαμαρά (Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά), διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας. Για την ακρίβεια η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παρήγγειλε από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, Χρήστο Τόλια να διαπιστώσει ποιοί Έλληνες στο Ωραιόκαστρο αμύνονται της υγείας τους και της κοινωνικής τους γαλήνης από τους λαθρομετανάστες.

Οι συνδυασμένες προσπάθειες του τρομοκράτους του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με την παρέμβαση του γενικού γραμματέα διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο υπουργείο δικαιοσύνης για τους λαθρομετανάστες, Κωστή Παπαϊωάννου, που απαίτησε την ενεργοποίηση του αντιρατσιστικού νόμου.Αποδεικνύεται εδώ η συντονισμένη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για την διαχρονική διατήρηση της τυραννίας επί των Ελλήνων όσο είναι αυτά τα κόμματα στην κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία έδωσε νομική υπόσταση σε ένα νόμο που δρα τιμωρητέα προς την βούληση των Ελλήνων να υπερασπιστούν την εθνική υπόσταση τους στην πατρίδα τους.

Και την σκυτάλη του εκφοβισμού των Ελλήνων ανέλαβε ο αβανταδόρος λαθρομεταναστευτικής Παιδεία, Νίκος Φίλης που τόνισε στα προπαγανδιστικά παράθυρα του ΣΚΑΪ ότι δεν τίθεται υπό την κρίση των συλλόγων ή των τοπικών συμβουλίων το αν θα πάνε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στο σχολείο.

Θα τεθεί όμως υπό την κρίση των συλλόγων, των τοπικών συμβουλίων και όλων των Ελλήνων τι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές κ. Φίλη! Ας μην αναφέρουμε και στις παράλληλες έκτροπες πράξεις του αριστερού παρακράτους με γκράφιτι βωμολοχιών έξω από το δημαρχείο και δημοτικά σχολεία του Ωραιοκάστρου. Ένα παρακράτος που έχει και την κάλυψη του Νίκου Τόσκα, αναπληρωτή υπουργού ΠΡΟΠΟ, που έχει προσφάτως δηλώσει να μην περιμένουν οι Έλληνες θαύματα για το άβατο των Εξαρχείων με αυτή προφανώς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με μια εθνική Ελληνική κυβέρνηση όμως θα υπήρχαν άμεσα αποτελέσματα να προσθέσουμε εμείς.

Παράλληλα, ο μανδύας της Νέας Δημοκρατίας ως πατριωτικό και συντηρητικό κόμμα κουρελιάστηκε με τις υπόγραφες των μνημονίων. Ως εθνικό κόμμα άλλωστε δεν ήταν ποτέ και αυτό αποδεικνύεται με την χαρακτηριστική δήλωση του Κ. Καραμανλή στις 14 Αυγούστου του 1974 ότι η Κύπρος ήταν πολύ μακριά για να την υποστηρίξει ο Ελληνικός Στρατός, είναι το περίφημο “Η Κύπρος κείται μακράν“.

Κάθε Έλληνας πολίτης νοιώθει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Έχει προδώσει εξακολουθητικά τη νεολαία της χώρας αφού με την κυβερνητική δύναμη που είχε ώθησε μισό εκατομμύριο Έλληνες στην μετανάστευση και άφησε την ανεργία να ανέβει στο 30%. Η πρόσφατη δημοσκόπηση που ανέφερε την Νέα Δημοκρατία πρώτη γεννά ερωτηματικά. Δηλαδή οι Έλληνες επιθυμούν να διαιωνιστεί η ίδια κατάσταση φτωχοποίησης και ξεπουλήματος και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι εάν θα φτωχοποιηθούν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με δεκανίκια ή κυβέρνηση ΝΔ με δεκανίκια;

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες έχουν καταλάβει τον αποκλεισμό από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των δράσεων και θέσεων της Χρυσής Αυγής για την πραγματική έξοδο της Ελλάδος από την καταστροφική κρίση. Μια τεχνητή κρίση που έχουν επιβάλλει οι διεθνείς τοκογλύφοι και που υποστηρίζουν όλα τα άλλα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. Κάνουμε την πολιτική εκτίμηση ότι η τεράστια προσπάθεια που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να ισχύσει η απλή αναλογική από τις αμέσως επόμενες εκλογές στόχευε στην εξουδετέρωση της πιθανότητας να έρθει η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα. Όμως η ενίσχυση του πρώτου κόμματος με 50 έδρες συνεχίζει να ισχύει, αλλά μόνο για τις επόμενες εκλογές.

Όμως η αλαζονεία και η τυραννία του ΣΥΡΙΖΑ θα τιμωρηθούν στις επόμενες εκλογές. Θα πατώσει και η Νέα Δημοκρατία που σαν κοράκι περιμένει να συνεχίσει το έργο των διεθνών τοκογλύφων.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα συσπειρωθούν γύρω από την δύναμη του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή για να ενεργοποιήσουν την δύναμη που θα φέρει την πραγματική ανάπτυξη και θα ανατείλει το πραγματικό μέλλον για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-alazoneia-kai-h-turannia-tou-suriza-tha-timwrhthoun-apo-tous-ellhnes-stis#ixzz4KcpQ5hrD

Exit mobile version