Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα – Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου επισκέφθηκε σήμερα την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα Βοιωτίας, την έδρα των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000 της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Σήμερα Κυριακή η βάση παρέμεινε ανοικτή για το κοινό στα πλαίσια της εβδομάδας αεροπορικών επιδείξεων, στις οποίες πρωτοστάτησε η Ομάδα ΖΕΥΣ F-16 Demo Team, με το περίφημο F-16 Block 52+ με τον Δία και την ελληνική σημαία στα φτερά του.

Στην πίστα του αεροδρομίου το κοινό μπορούσε να «επεξεργαστεί» τα Apache και τα Chinook της Αεροπορίας Στρατού και τα ανθυποβρυχιακά Aegean Hawk του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Απέναντί τους ολόκληρη η Ιστορία της Πολεμικής μας Αεροπορίας από το C-47 Dakota μέχρι το θρυλικό F-5 (που τον 1974 είχε καταρρίψει τούρκους εισβολείς στο Αιγαίο) και το στρατηγικό βομβαρδιστικό Α-7 Corsair και το Mirage F-1 σε πολύ όμορφους χρωματικούς τόνους (στη φώτο το Mirage της 342 ΜΠΚ με την ονομασία ΣΠΑΡΤΗ και το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ στα ακροπτερύγιά του).

Η αποδοχή των εκπροσώπων μας από χιλιάδες πολίτες ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Αρκετές δεκάδες φίλοι φωτογραφήθηκαν με τους βουλευτές μας και εκδήλωσαν ένθερμα την συμπαράστασή τους στον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthn-114-pteruga-machhs-sthn-tanagra-fwtoreportaz#ixzz4Kd2yFZZp

Exit mobile version