Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ανθρωπιστικές» οργανώσεις: Ραγδαία αύξηση των προσφυγικών ροών τον Σεπτέμβριο

«Ανθρωπιστικές» οργανώσεις: Ραγδαία αύξηση των προσφυγικών ροών τον Σεπτέμβριο

Ενώ οι κάτοικοι των νησιών μας ξεσηκώνονται ζητώντας την πατρίδα τους πίσω και ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα στέκεται απέναντί τους, οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι από τον ελληνικό λαό, αυξάνονται και πληθύνονται!

Έτσι, σύμφωνα με στοιχεία από έκθεση των πανικόβλητων (διότι, όσο περισσότερα «προσφυγάκια» έρχονται τόσο αυξάνεται η λαϊκή δυσαρέσκεια…) «ανθρωπιστικών» οργανώσεων (των ΜΚΟ, που τρώνε τον αγλέουρα!), παρατηρείται «ραγδαία αύξηση των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο».

Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτά τα στοιχεία, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου πέρασαν στην Ελλάδα 1.052 «προσφυγάκια», σχεδόν οι διπλάσιοι σε σχέση με την εβδομάδα που είχε προηγηθεί. Επίσης, ολόκληρο τον Αύγουστο είχαν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια 3.347 «προσφυγάκια», οι περισσότεροι μετά τον Απρίλιο, οπότε είχαν καταμετρηθεί 3.650 εισερχόμενοι.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, εκτός από την Λέσβο, μεγάλο βάρος έχει πέσει και στην Χίο…

(ΥΓ): Κοπιάστε «προσφυγάκια»! Όσο περισσότεροι έρχεστε, τόσο το καλύτερο! Διότι, αφενός μεν θα καταρρεύσει γρηγορότερα το σύστημα των hotspots και αφετέρου δε, θα διογκωθεί η λαϊκή οργή. Και μόνο υπό τέτοιες συνθήκες μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μία και καλή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthrwpistikes-organwseis-ragdaia-aujhsh-twn-prosfugikwn-rown-ton-septembri#ixzz4KdKDaqgo

Exit mobile version