Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η υποκρισία και η ανικανότητα της κυβέρνησης εχει φτάσει σε επίπεδα επιεικώς απερίγραπτα. Στις αρχές του καλοκαιριού η διοίκηση των ΕΛΤΑ, έβγαλε ανακοίνωση ότι κλείνει το υποκατάστημα στα Εξάρχεια γιατί δέχεται παράπονα από τους εργαζόμενους για την ανασφάλεια που αισθάνονται από τα συνεχή επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και αφού δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τους, μετατέθηκαν σε άλλα υποκαταστήματα και αυτό έκλεισε. Διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είδα ότι και οι αστικές συγκοινωνίες έκαναν το ίδιο με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ που τους είπαν να μη διέρχονται από τα Εξάρχεια για λόγους ασφαλείας.

Δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός. Κατά τα άλλα μας λένε να δεχτούμε ασμένως ανάμεσα μας τους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες, μας λένε ότι είναι δήθεν άνθρωποι φτωχοί που τους αξίζει μια καλύτερη μοίρα. Όταν δεν είναι εις θέσιν να ελέγξουν την εγχώρια εγκληματικότητα ,πώς θα ελέγξουν την εισαγόμενη; Όταν μέσα στο Ελληνικό κράτος υπάρχουν περιοχές που δε μπορεί ο απλός πολίτης να πλησιάσει πως είναι δυνατόν να του εγγυηθούν για τους αλλόπιστους αυτούς ανθρώπους; Και από τη μια παράταξη και από την άλλη. Επί Προκόπη Παυλόπουλου δεν ήταν που εξαιτίας των γεγονότων που αφορούσαν τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αφέθηκε να καεί η Αθήνα για τρεις μέρες; Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι εγγυώνται την ασφάλεια μας; Ο Θεός να φυλάει… Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη των θυμάτων των κομμουνιστικών συμμοριών στην Πηγάδα του Μελιγαλά – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Προσπαθούν με την ανέχεια, τον φόβο, την καταστολή, την αναιδή καθημερινή πρόκληση -ειρωνεύονται και εμπαίζουν άνεργους και συνταξιούχους- να μας λυγίσουν, να μας υποτάξουν να μας αφαιρέσουν  κάθε δυνατότητα αντίστασης.  Ανάξιοι, αμαθείς, αναλφάβητοι ανθέλληνες νεόπλουτοι, ανήθικοι και άθεοι, ξεπουλάνε την πατρίδα μας και με θράσος θυσιάζουν τον ελληνικό λαό βορρά στα νύχια των ξένων που επιβουλεύονται το μέλλον μας και έχουν τσακίσει το παρόν μας. Την πλούσια και μοναδική πατρίδα μας παρουσιάζουν ως ”τελειωμένη” καλλιεργώντας κλίμα απαισιοδοξίας και μιζέριας. Μας λένε πως εδώ που φθάσαμε, τα ψίχουλα που μας δίνουν είναι αρκετά και πρέπει έτσι να συμβιβαστούμε γιατί… αλλιώς θα χάσουμε τα πάντα. Φυσικά από ανάλγητους μισάνθρωπους που ζουν στη χλιδή δεν περιμένουμε να νιώσουν πόσο υποφέρουν οι Ελληνες-εκτός των εκλεκτών που απολαμβάνουν πλουσιοπάροχη ζωή- ούτε περιμένουμε να μας σώσουν από την καταστροφή που μας οδήγησαν. Όμως και οι αυτοκρατορίες πέφτουν! Πόσες φορές οι Έλληνες δεν γκρέμισαν τα είδωλά τους- όταν το ποτήρι ξεχείλιζε- και σήκωναν άλλα στη θέση τους! Η Ιστορία, τα έχει καταγράψει. Ας πάνε σε μια λαϊκή, σε ένα συρμό του μετρό, του ηλεκτρικού να ακούσουν καθημερινά το ανάθεμα των Ελλήνων από στόματα γερόντων, μεσηλίκων, νέων.

Το ποτήρι ξεχειλίζει οι Έλληνες δεν είναι λαός που βολεύεται με ψίχουλα στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου και οι εικόνες που βλέπουμε με ατελείωτες ουρές συνανθρώπων μας, που περιμένουν καρτερικά για λίγα τρόφιμα να χορτάσουν έστω και εφήμερα την πείνα των παιδιών τους, δεν είναι εικόνες ειρήνης σε μια χώρα της αναπτυγμένης Δύσης, μιας χώρας της Ενωμένης Ευρώπης των κρατών της ευημερίας. Μην νομίζουν πως με  το να μας τις δείχνουν, θα μπορέσουμε να τις χωνέψουμε. Τα σταλινικά και άλλα πρότυπα που θέλουν να μας πλασάρουν δεν θα περάσουν. Είτε με εκλογές είτε με άλλο τρόπο, οι υπαίτιοι της εθνικής συμφοράς που ζούμε, θα έχουν το τέλος όλων όσων πρόδωσαν πατρίδα και έθνος. Δεν μπορούν οι μπολσεβίκοι της συμφοράς να μας κάνουν σοβιέτ και τα παιδιά μας γενίτσαρους. Σίγουρα νομίζουν πως όλα αυτά που ζουν οι ελληνικές οικογένειες θα μείνουν ατιμώρητα αλλά υπάρχουν και κάποιοι που αγρυπνούν που φυλάττουν Θερμοπύλες και δεν ξεχνούν. Οι Έλληνες δεν επιβίωσαν τυχαία τόσες χιλιάδες χρόνια σε αυτό το κομμάτι γης.

Αγγελική Γ. Α.

Η αλαζονεία και η τυραννία του Σύριζα θα τιμωρηθούν από τους Έλληνες στις επόμενες εκλογές

Ελληνική Αυγή και κάτοικοι της Αθήνας εναντιώνονται στις ΜΚΟ και στους αλληλέγγυους. Αλήθεια όμως, ποιοι είναι πραγματικά αυτοί οι αλληλέγγυοι και ποιες οι ΜΚΟ ; Ποιους σκοπούς άραγε πραγματικά εξυπηρετούν, και τίνος; Ένταση επικράτησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, όταν πήραν τον λόγο κάτοικοι περιοχών, που πλήττονται βαθειά από την λαθρομετανάστευση . Με σημεία αναφοράς τους τις παράνομες καταλήψεις στο Νοσοκομείο Πατησίων και στο 5ο Λύκειο Εξαρχείων, οι εκπρόσωποι των περιοχών αυτών καταγγέλλουν την ατιμωρησία των “αλληλέγγυων”, οι οποίοι, καίτοι καθημερινά παραβιάζουν ποικιλοτρόπως την νομιμότητα, εν τούτοις συνεχίζουν να παραμένουν στο απυρόβλητο από την Πολιτεία.

Οι πολίτες αυτοί, όταν κάνουν λόγο συγκεκριμένα για “εισβολείς”, ενοχλούν τους λαθρολάγνους της αριστεράς και προκαλούν την παρέμβαση Καμίνη, ο οποίος ζητά την αποβολή τους από την αίθουσα.  Ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε  τους κατοίκους να συνεχίσουν τον Αγώνα τους για αξιοπρεπή διαβίωση, εκφράζοντας την σαφή-και αποτελεσματική-στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους.  Την 13η δε τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου, συναντά τον Τμηματάρχη Αστυνόμευσης της ΓΑΔΑ στον οποίο εκθέτει με δύναμη και με επιχειρήματα το πρόβλημα και απαιτεί την άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Εν συνεχεία, καταθέτει ορθώς μηνυτήρια αναφορά κατά των καταληψιών, αλλά και κατά των κρατικών λειτουργών, επειδή ακριβώς δεν πράττουν το καθήκον τους.

Σ.Μ.

Νέα επιχείρηση παραχάραξης της Ιστορίας από τους αλβανούς: Παρουσιάζουν ως δικό τους το πολυφωνικό Ηπειρώτικο τραγούδι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-septembriou-2016#ixzz4KeNTSR2X

Exit mobile version