Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: Δεν επιτρέπω φωνές ξενοφοβίας και ρατσισμού στη ΝΔ

Μητσοτάκης: Δεν επιτρέπω φωνές ξενοφοβίας και ρατσισμού στη ΝΔ

Μεταξύ των άλλων ερωτήσεων που έδωσε ο φον Κούλης στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ, ήταν και μία περί… ρατσισμού. Και η σαφής απάντηση που έδωσε, επιβεβαιώνει πλήρως ότι είναι ένα ακόμα ανδρείκελο της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

«Δεν επιτρέπω φωνές ξενοφοβίας και ρατσισμού στη ΝΔ αλλά από εκεί και πέρα οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το προσφυγικό δημιουργούν ερωτήματα. Υπάρχουν ευθύνες που βαραίνουν τον αρμόδιο υπουργό και ζητήματα για τη διαχείριση πόρων. Είχαμε μια εκκωφαντική παραίτηση του ΓΓ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Επιβεβαιώνεται η καχυποψία μας για την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί το ζήτημα αυτό. Δεν με εκφράζουν οι δηλώσεις του δημάρχου στο Ωραιόκαστρο. Είχα την ευκαιρία να αλληθωρίσω σε άλλα κοινά αλλά δεν το έκανα, επιχείρησα να δημιουργήσω ένα κοινό μέτωπο. Θα ασκούμε κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για τη διαχείριση κονδυλίων για το προσφυγικό».

Καταλάβατε τώρα; Το πρόβλημα της νουδούλας δεν είναι η λαθρομετανάστευση και οι συνέπειές της, αλλά απλώς και μόνον η διαχείριση των κονδυλίων!

Αυτά, για όσους καλοπροαίρετους πατριώτες νομίζουν ότι αν βγει η νουδούλα θ’ αλλάξει -ή έστω θα βελτιωθεί- η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες.

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-den-epitrepw-fwnes-jenofobias-kai-ratsismo-sth-nd#ixzz4Kjjn1KKj

Exit mobile version