Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Άρχισαν κάποιοι οικονομολόγοι που σκέπτονται και δρουν ως τέτοιοι να χρησιμοποιούν τις γνώσεις και το μυαλό τους για να πουν αυτά που το Κίνημα το δικό μας λέει εδώ και χρόνια. Ότι οι τράπεζες πρέπει να είναι υπό των έλεγχο ενός Εθνικού Κράτους, να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, να γυρίσουμε στη δραχμή και να μάθουμε να δουλεύουμε. Όσο απλώνουμε το χέρι για να παίρνουμε τα ψίχουλα που δίνουν με αντάλλαγμα αμφιβόλου αποτελέσματος “μεταρρυθμίσεις” που καταστρέφουν και αφελληνίζουν τη χώρα από κάθε πλούτο, πολύ απλά δεν πάμε πουθενά.

Θα είμαστε εσαεί υπό τον έλεγχο των δανειστών που συνεχώς θα ζητάνε νέες υποχωρήσεις. Είναι βέβαιο ότι αυτό το αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ του θανάτου δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Είναι επίσης βέβαιο ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συντεταγμένη έξοδος απ το ευρώ δε μπορεί να υπάρξει όχι μόνο γιατί είναι η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση αλλά και διότι είναι παντελώς ανίκανοι να σχεδιάσουν οτιδήποτε. Συνεπώς χρειάζεται επαγρύπνηση και προσοχή, γιατί μ’ αυτούς που μπλέξαμε πατάμε σε ναρκοπέδιο. Συνεχής αγώνας και επαγρύπνηση απ όλους μας. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

Στοιχεία ΣΟΚ για το δημογραφικό: 2,5 εκατομμύρια λιγότεροι Έλληνες μέχρι το 2050

Πολλοί αφελείς περίμεναν τον γόνο της οικογένειας Μητσοτάκη, για να ακούσουν οτιδήποτε ελπιδοφόρο που θα απάλυνε την αγριότητα που υφίσταται η κοινωνία από την μέγγενη των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης. Ο ίδιος φρόντισε να τους διαψεύσει και να τους πληροφορήσει απλά, πως θα εφαρμόσει πιστά το μνημόνιο Τσίπρα και τις ιδεοληψίες που σε λίγα χρόνια θα καταστήσουν τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα. Ασφαλώς και δεν εξήγησε  γιατί άραγε υπερψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης και την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.  Ούτε ασφαλώς αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, το οποίο δημιουργήθηκε από τους «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ» με τους οποίους  συγκυβέρνησαν, μιας και δεν μπορούσαν να τους βάλλουν φυλακή όπως υπόσχονταν.

Το μόνο που υποσχέθηκε ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, με την προϋπόθεση να έρθει η ανύπαρκτη ανάπτυξη και να του το επιτρέψουν οι τοκογλύφοι κάτι που παρέλειψε να πει.  Το πλέον διασκεδαστικό ήταν, όταν κατήγγειλε τις παρεμβάσεις της κυβερνήσεως Σύριζα στην Δικαιοσύνη και μάλιστα μπροστά στο Σαμαρά ο οποίος με τις παρεμβάσεις του και τις δολιότητες επίορκων δικαστικών φυλάκισε τον Αρχηγό και την κοινοβουλευτική ομάδα της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Σίγουρα ξέχασε την λαϊκή θυμοσοφία ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.  Ούτε μια λέξη συμπάθειας στις απάνθρωπες συνέπειες του μνημονίου(στην μετανάστευση λ.χ. 600.000 χιλιάδων νέων μορφωμένων Ελλήνων στο εξωτερικό), γεγονός δύσκολο βέβαια από την ιστορία της οικογένειας του που την συντηρούν με το αίμα τους οι Έλληνες από τη δεκαετία του σαράντα. Άξιος ο μισθός σου γενίτσαρε.

Σ.Μ.

Ελλάδα, ο παράδεισος των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ! Ένα δισ. ευρώ έχουν φάει μέχρι τώρα, μαρτύρησε ο επίτροπος Αβραμόπουλος

Bγήκε η Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ  να μάς πει μες τα μούτρα πως ο φτωχός δεν χρειάζεται το φοβερό και τρομερό ποσό των 200 ευρώ ώστε να καλύψει στοιχειώδεις και βασικές ανάγκες απλής επιβίωσης, γιατί δε θα μπορέσει να τα διαχειριστεί σωστά και θα καταστραφεί. Πως χρειάζεται αντί επιδότησης παροχές σε είδη πρώτης ανάγκης για να μπορέσει να επιβιώσει. Φτάσαμε δηλαδή στην εσχατιά της πολιτικής διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης. Να ορίζει το μηδενικό κοινωνικό κράτος ποιες συγκεκριμένες είναι οι ανάγκες ενός φτωχού πολίτη. Να του υποδεικνύει και να τού επιβάλλει τι αυτός χρειάζεται και τι εκείνος επιθυμεί για να επιβιώσει. Τόση η προστυχιά τους. Θεανώ άκουσέ με. Δίνω αρκετά ευρώ ετησίως για αλληλεγγύη, όπως δίνουμε όλοι οι φορολογούμενοι. Αυτά δεν μπορείς να τα διαχειριστείς γιατί θα καταστραφείς. Φέτος λοιπόν θα πληρώσω σε είδος. Αντί λοιπόν του ποσού αυτού θα πάω στην εφορία 10 ταψιά με γεμιστά.

Γ. Π.

Μετά από έξι χρόνια: Ξεκινά η δίκη για τον εμπρησμό της Marfin από αναρχικούς – Αυτό το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το ξέχασαν οι «δημοκράτες»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-20-septembriou-2016#ixzz4KlxEnHVE

Exit mobile version