Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υμνητής του Σαμαρά και του “κουρέματος” των ομολογιούχων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης

Υμνητής του Σαμαρά και του “κουρέματος” των ομολογιούχων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης

Στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, η οποία μόνο ως εχθρικά διακείμενη στη ΝΔ δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, δημοσιεύτηκε το παρακάτω κείμενο, το οποίο υπό τον τίτλο: «Πάρ΄τον έναν κ.λ.π. κ.λ.π.» λέει τα εξής:

«Θαυμάσαμε σε ραδιοφωνική παρουσία του τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Άδωνι, ο οποίος, αφού εξεθείασε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά (τα οποία δημοσκοπικώς αποτελούν βασικά αιτία της λαϊκής επιφυλακτικότητας έναντι της ΝΔ) ύμνησε το “κούρεμα” των ομολόγων! Λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη περικοπή δημόσιου χρέους που έχει γίνει ποτέ. Ορθώς. Μόνο σε ποιανού Κασίδη το κεφάλι δεν μας είπε ο Άδωνις ότι έγινε η περικοπή. Ποιοι την πλήρωσαν. 

Δηλαδή, οι φουκαράδες ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία. Τους οποίους πρώτους τους παραπλάνησε κανονικά το κράτος-απατεών, τα δεύτερα δε τα εξανάγκασαν επιτήδειοι πολιτικοί (εξίσου απατεώνες με την πολιτική του όρου έννοια) να επενδύσουν σε κρατικά ομόλογα για να δανείζεται φθηνότερα το κράτος. Και αυτό που πείραξε τον αντιπρόεδρο ήταν ότι ο άλλος πολιτικός απατεών που κυβερνάει δεν επέστρεψε τα λεφτά στους μικροομολογιούχους, όπως είχε υποσχεθεί, και όχι όποιος τους τα έφαγε… Ω, γέροντα, η ευχήηηη!»

Συνοδοιπόρος, λοιπόν, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, για μια ακόμη φορά, η ΝΔ. Και δια στόματος, μάλιστα, όχι ενός απλού βουλευτή, αλλά του ίδιου της του αντιπροέδρου, του Σπύρου-Άδωνι Γεωργιάδη! 

Και όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ο αρθρογράφος των “Παραπολιτικών”: «Αυτό που πείραξε τον αντιπρόεδρο ήταν ότι ο άλλος πολιτικός απατεών που κυβερνάει δεν επέστρεψε τα λεφτά στους μικροομολογιούχους, όπως είχε υποσχεθεί, και όχι όποιος τους τα έφαγε…».

Φαίνεται ότι η πολιτική ανηθικότητα και αλητεία που διέπει την κυβερνητική πολιτική των συριζοανελαίων είναι κατευθείαν κληροδοτημένη από την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Γεωργιάδης αναφέρεται με τέτοιο ανερυθρίαστο τρόπο στην κλοπή των κόπων μιας ολόκληρης ζωής από συμπατριώτες μας, δείχνει το πώς σκέπτονται οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ και τι δεινά ετοιμάζουν για την Πατρίδα και τον Λαό, εφόσον επανέλθουν στην εξουσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parapolitika-umnhths-tou-kourematos-stous-omologiouchous-o-spuros-adwnis-ge#ixzz4Ko0OubQS

Exit mobile version