Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κάθε μέρα που περνάει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είμαστε πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη καταστροφή. Η είδηση της παράνομης και εξωθεσμικής δανειοδότησης Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής με χρήματα των καταθετών της, των φορολογουμένων και των μετόχων και μάλιστα σε περίοδο ελέγχου κεφαλαίων, δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς σε αυτό το τόπο. Από την άλλη μεριά ακούσαμε ότι θα κληθεί ο κόσμος για φορολογικό έλεγχο δεκαπενταετίας να αποδείξει τι είχε, πώς ζούσε κλπ. Τη στιγμή που διασπαθίζονται κατά κόρον τα χρήματα του ίδιου του κράτους από ανθρώπους επιεικώς ανίκανους να τα διαχειριστούν, πώς θα μας πείσουν ότι είναι σε θέση να διαχειριστούν σωστά τον τεράστιο όγκο των στοιχείων που θα προκύψουν από έναν τεράστιας έκτασης φορολογικό έλεγχο; Και πως είναι δυνατόν ο κόσμος να τα καταπιεί όλα και να ακούσει ένα ωραίο πρωινό ότι επίκειται επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μετά από όλα αυτά; Γι αυτό και στην Ισλανδία έκαναν αυτό που φωνάζει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια. Εθνικοποίηση των τραπεζών και ξήλωμα των διοικήσεων τους. Και αυστηρό έλεγχο το πού πάει και η κάθε δεκάρα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εγγυήσεις και εξασφαλίσεις για τον καθημερινό άνθρωπο που θα ζητήσει ένα μικρό δάνειο για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη του, να ζει υπό τη δαμόκλειο σπάθη της κατασχέσεως και οι μεγάλοι να ξεφεύγουν συνεχώς. Τα όρια των πολιτών έχουν προ πολλού εξαντληθεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει και απομένει να δούμε το μέγεθος της καταστροφής. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που εγγυάται την κάθαρση, χωρίς να χαριστεί σε κανένα λωποδύτη που καταχράστηκε το δημόσιο χρήμα.

Κωνσταντίνα Σ. 

Δήμαρχος Λέσβου: “Ακροδεξιοί” όσοι αντιστέκονται στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση!

Ο άνθρωπος της Πίστης ήταν αυτός που πάντα έγραφε Ιστορία σε αυτόν τον κόσμο. Ήταν πάντα εκείνος ο άνθρωπος, ο τρελός, που πήγαινε κόντρα στην λογική των αριθμών. Εκείνος που η ψυχική του δύναμη απαντούσε με ευθύτητα για το αν ο άνθρωπος είναι μόνο σώμα. Για μένα Ιστορία λέγεται το γεγονός που καταγράφεται εκείνη στιγμή. Την στιγμή της απόφασης και την στιγμή της θυσίας. Και την γνωρίζει μόνο εκείνος, ο τρελός και ο Θεός. Τι σημασία έχει το πώς θα το ερμηνεύσει ο καθένας. Οι ερμηνείες και οι απόψεις περί Ιστορίας είναι για εκείνους τους λογικούς και τους διαβασμένους. Έτσι και σήμερα οι Έλληνες χωρίστηκαν πάλι σε πόλεις κράτη. Όπως και τότε. Λέγονται Έλληνες μα Έλληνες δεν είναι. Είχε ποτέ καμία σχέση η Σπάρτη με την Αθήνα; Ήταν καμία πόλη κράτος ίδια με την άλλη; Όχι. Δεν είχαν καμία σχέση. Κι όμως στις Θερμοπύλες πέθαναν μαζί. Αντιμετώπισαν τον εχθρό θαρρείς σαν μην είχαν ποτέ καμία διαφορά. Γνωρίζοντας ότι θα πεθάνουν. Έλληνες ενωθείτε. Η Πατρίδα και αυτά που συμβολίζουμε εμείς οι Έλληνες είναι πολύ σημαντικότερα, ακόμα και από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Το καθήκον απέναντι στους νεκρούς και απέναντι στα παιδιά που θα γεννηθούν μας ξεπερνά. Έλληνες ενωθείτε. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω το Έθνος!

Χ.  Ευάγγελος

Μετά το Ωραιόκαστρο οι Έλληνες Γονείς ξεσηκώνονται και στην Φιλιππιάδα: Οι λόγοι που αντιδρούμε είναι Ιατρικοί, Θρησκευτικοί, Πολιτισμικοί και Εκπαιδευτικοί

Το πολιτικό σύστημα της χώρας με τις κατοχικές και ξενοκίνητες κυβερνήσεις που το εκφράζουν, βλέποντας ότι έχει χάσει την μπάλα από τη μια και εκτελώντας πιστά τις εντολές των ξένων κέντρων εξουσίας που θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο hot spot προσπαθεί με αντισυνταγματικά νομοθετήματα να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη από την δική του και έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό κυνήγι μαγισσών. Το ισχύον Σύνταγμα ορίζει ρητά το δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του. Από την άλλη το ίδιο το Σύνταγμα άλλα και η νομοθεσία της Πατρίδας όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν κανένα δικαίωμα παράνομης μετανάστευσης, αλλά αντιθέτως προβλέπονται κυρώσεις για τους χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής εισερχόμενους αλλοδαπούς. Επίσης, το Σύνταγμα και η νομοθεσία της Χώρας αναγνωρίζουν στους γονείς το δικαίωμα να μεγαλώνουν και να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους όπως αυτοί επιθυμούν. Έρχεται τώρα ο κατοχικός νομοθέτης και με έναν νόμο, τον λεγόμενο “αντιρατσιστικό” που έχει επιβληθεί από το εξωτερικό, να θέλει να καταργήσει όλους τους προηγούμενους ακόμη και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας! Και παρατηρείται το φαινόμενο να επεμβαίνει εισαγγελέας για να κλείσει τα στόματα συλλογικών οργάνων που ομόφωνα (και αυτό λέει πολλά) διαφωνούν με την είσοδο στα Ελληνικά σχολεία των παρανόμως εισελθόντων στην επικράτεια αλλοδαπών που όχι μόνο δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα για να παρακολουθήσουν μαθήματα αλλά εγκυμονούν και κινδύνους για την ασφάλεια των μαθητών και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Δεν είπαμε ότι ο κάθε άνθρωπος δεν δικαιούται να μορφώνεται. Αυτό που λέμε είναι ότι το να «παρκάρεις» παιδάκια αλλοδαπών στα Ελληνικά σχολεία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Ζούμε το θέατρο του παραλόγου σε αυτή τη χώρα αλλά πιστεύω ότι ούτε “αντιρατσιστικοί νόμοι” ούτε και επεμβάσεις εισαγγελέων θα σταματήσουν τη λαϊκή οργή των Ελλήνων που αντίθετα θα γιγαντώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Μ.Π.

Τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου λυντσάρισαν αστυνομικούς στην Κομοτηνή – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-21-septembriou-2016#ixzz4Ksv76ccR

Exit mobile version