Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα του “Έθνους” κατά των αντιστεκόμενων Ελλήνων σε Ωραιόκαστρο, Λέσβο και Φιλιππιάδα

 

Σε μια πρωτοφανή παραχάραξη των όσων συμβαίνουν στην Λέσβο (και όχι μόνον) τις τελευταίες ημέρες προέβη το “Έθνος” του Μπόμπολα. Ξεκινώντας από ένα άθλιο σκίτσο, προϊόν νοσηρής φαντασίας, το οποίο εκτός από την απίστευτα χαμηλή αισθητική του δείχνει και το μέγεθος της απελπισίας της φυλλάδας, το “Έθνος” επιχειρεί, για μια ακόμη φορά, ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφονται στο κύριο άρθρο της φυλλάδας, όπου υπό τον τίτλο “Συλλογική αντιμετώπιση” γράφονται και τα εξής: “Από το Ωραιόκαστρο έως τη Λέσβο. Παντού όπου στοιβάζονται πρόσφυγες οι χρυσαυγίτες και κάθε «κοπής» ακροδεξιοί είναι δεδομένο ότι ψαρεύουν σε θολά νερά. Του ρατσισμού και της εθνικιστικής ξενοφοβίας. Εκμεταλλευόμενοι με κάθε μέσο ανησυχίες και φοβίες. Το νέο κρούσμα στη Φιλιππιάδα είναι ενδεικτικό. Εκεί μερικοί εμφανίζονται ανήσυχοι όχι μόνο για την υγεία των μαθητών, που απειλείται, δήθεν, από προσφυγόπουλα. Διαβλέπουν και κινδύνους για τη… θρησκεία και την οικογένεια. Τα εικονίσματα και τους ήρωες του 1821!”.

Πολύ φτηνή και ρηχή η επιχειρηματολογία της εν λόγω φυλλάδας. Φαίνεται ότι τόσα χρόνια ασταμάτητης λασπολογίας σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οδήγησαν πλέον σε στέρευση υλικού, με αποτέλεσμα αυτό το οποίο παράγεται τώρα να είναι ακόμα χειρότερης ποιότητας.

Οι κάτοικοι στο Ωραιόκαστρο, την Λέσβο, την Φιλιππιάδα και οπουδήποτε αλλού στην Επικράτεια διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών, θα έπρεπε να δουν πώς τους χαρακτηρίζει το έντυπο αυτό, το οποίο και ευχόμαστε να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν.

Μην έχοντας, όμως, σταματημό η λασπολογική διάθεση του “Έθνους” ιδού τι έγραψε σε άλλο κείμενό της η φυλλάδα, ως… απάντηση στο αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων που βλέπουν “πρόσφυγες” να σφάζουν τα ζώα τους και να καίνε τα ελαιόδεντρα: “Οι πρόσφυγες καίνε ελαιόδεντρα, αλλά κάποιοι άλλοι κοντεύουν… να κάψουν ολόκληρη τη Λέσβο – και όχι μόνο”.

Πέρα από το όλο γελοίον της απάντησης (που θυμίζει έντονα το “και εσείς βασανίζετε τους μαύρους”), υπάρχει και η απίστευτη πρόκληση. Γιατί εκτός από την έμμεση δικαιολόγηση του καψίματος δέντρων από τους “πρόσφυγες” έχουμε και τα “υπονοούμενα” που αφήνονται. Ποιοι είναι οι “κάποιοι άλλοι” που “κοντεύουν… να κάψουν ολόκληρη τη Λέσβο – και όχι μόνο”; Όλος ο κόσμος είδε τους “πρόσφυγες” να βάζουν φωτιά στο hot spot της Μόρια, αλλά το “Έθνος” προφανώς δεν το αντελήφθη και, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί την δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων παντού στην Ελλάδα στα φαινόμενα λαθρομετανάστευσης ως επιχειρήσεις εμπρησμού!

Οι χαμηλές πτήσεις κυκλοφορίας του “Έθνους”, η οικονομική δυσπραγία του Μπόμπολα και η πλήρης αποτυχία στην επιχείρηση λασπολόγησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχουν οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην εν λόγω φυλλάδα σε συνεχείς γκάφες ολκής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-tou-ethnous-kata-twn-katoikwn-se-wraiokastro-lesbo-filippiada#ixzz4Kv7Yumky

Exit mobile version