Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι εναντίον Τραμπ: Οι υπέρμαχοι της «πολιτικής ορθότητας» επιτίθενται στην οικογένειά του

Όλοι εναντίον Τραμπ: Οι υπέρμαχοι της «πολιτικής ορθότητας» επιτίθενται στην οικογένειά του

Φαίνεται ότι εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ, την μήνη των οπαδών της «πολιτικής ορθότητας» προκαλούν και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Την αρχή έκανε η σύζυγός του Μελάνια, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα της μητρότητας και ζήτησε να παίρνουν τα σχετικά επιδόματα στήριξης όχι οι άνεργες γυναίκες, αλλά εκείνες οι οποίες είναι μητέρες. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αυτά τα επιδόματα θα πρέπει να δίδονται όχι μόνο κατά την διάρκεια της άδειας κυήσεως, αλλά να επεκτείνονται και στις γυναίκες εκείνες οι οποίες επιλέγουν να μην εργαστούν και να μένουν στο σπίτι προκειμένου να μεγαλώνουν τα παιδιά τους!

Κάτι τέτοιο ήταν ολοφάνερο ότι ήταν πολύ βαρύ για να το αντέξουν οι καταπιεσμένες «φεμινίστριες» που… συνωστίζονται γύρω από την Κλίντον, καθώς ο ρόλος της Μητέρας είναι γι’ αυτές αναχρονιστικός και αντιδραστικός, ενώ θεωρούν ότι δρα και ανασταλτικά στην  εξέλιξη της «καριέρας» των γυναικών…

Ακόμη περισσότερες αντιδράσεις, όμως, προκάλεσε ο γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τζούνιορ, ο οποίος προκάλεσε σάλο με μια ανάρτησή του στο twitter. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα του με ένα μπολ με καραμέλες Skittle (αμερικανική μάρκα μικρών ζαχαρωτών), συνοδευόμενη από ένα κείμενο το οποίο έλεγε τα εξής: «Αν είχα ένα μπολ καραμέλες, και σου έλεγα πως μόνο τρεις από αυτές θα σας σκότωναν, θα έπαιρνες μια χούφτα; Αυτό είναι το προσφυγικό μας πρόβλημα. Η εικόνα τα λέει όλα, ας βάλουμε τέλος στην ατζέντα της πολιτικής ορθότητας που δεν βάζει πρώτα την Αμερική».

Ο πανικός στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα να αφήσει σαφείς αιχμές εναντίον του Τραμπ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ισχυροποίηση ενός «επιθετικού εθνικισμού» σε όλον τον κόσμο στη χθεσινή, τελευταία ομιλία του ως αρχηγού κράτους στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. «Δεν μπορούμε να αγνοούμε αυτές τις απόψεις. Αντικατοπτρίζουν τη δυσαρέσκεια πάρα πολλών συμπολιτών μας», τόνισε. Ωστόσο, συμπλήρωσε, ο εθνικισμός και ο λαϊκισμός «δεν μπορούν να προσφέρουν ασφάλεια και ευημερία μακροπρόθεσμα».

Τόσο οι τοποθετήσεις του Τραμπ (αλλά και της οικογένειάς του) όσο και η οργισμένη αντίδραση του επιτελείου της Κλίντον είναι ενδεικτικές του πολιτικού κλίματος και της επιχειρηματολογίας που έχει αναπτυχθεί στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgismenh-antidrash-ths-politikhs-orthothtas-gia-tis-politikes-topothethsei#ixzz4KveY4aex

Exit mobile version