Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήθελαν να στείλουν τον Κουφοντίνα στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα για να στρατολογήσει νέους στις τρομοκρατικές οργανώσεις

Ήθελαν να στείλουν τον Κουφοντίνα στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα για να στρατολογήσει νέους στις τρομοκρατικές οργανώσεις

Γράφει ο Αντίοχος

Μια αιφνιδιαστική μετάθεση της διευθύντριας και του αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος στον Αυλώνα, αποκάλυψε το βρώμικο παιχνίδι των Τσιπροκαμμένων με την τρομοκρατία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μεταξύ των άλλων λόγων για τους οποίους έγιναν οι εκδικητικές μεταθέσεις, ήταν το ότι «δεν είχαν δεχθεί προ μερικών μηνών στο κατάστημα ανηλίκων στον Αυλώνα, κρατούμενο ηγετικό μέλος της 17Ν. Κι αυτό παρά την επιμονή του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ηγετικό μέλος της 17Ν.» που ήθελαν να στείλουν οι συριζοψεκασμένοι στα ανήλικα του Αυλώνα ήταν ο «φαρμακοχέρης» Κουφοντίνας, με σκοπό αφενός μεν να την περνάει… ζάχαρη και αφετέρου δε, να στρατολογήσει, για μετά την αποφυλάκισή τους, όσους ανηλίκους έκρινε κατάλληλους στις παρακρατικές τρομοκρατικές οργανώσεις του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους των δοσιλόγων!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hthelan-na-steiloun-ton-koufontina-stis-fulakes-anhlikwn-tou-aulwna-gia-na#ixzz4KyQE8Me7

Exit mobile version