Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μένουν Ελλάδα! Διεθνής Αμνηστία: Σε 18 χρόνια (και αν…) θα φύγουν οι λαθρομετανάστες

Μένουν Ελλάδα! Διεθνής Αμνηστία: Σε 18 χρόνια (και αν...) θα φύγουν οι λαθρομετανάστες

Θυμάστε που η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προσπαθούσε να πείσει τους Έλληνες να ανεχθούν την υποβάθμιση της ζωής τους από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, με το «επιχείρημα» ότι η κατάσταση αυτή είναι «προσωρινή»; Τώρα που χτίστηκαν τα “hot spot” και στην Ελλάδα βρίσκονται εγκλωβισμένοι εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι πάνω από εκατομμύριο) λαθρομετανάστες, αυτά μπορούμε να τα ξεχάσουμε.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε περί του ζητήματος η Διεθνής Αμνηστία (εκ των πιο… επιφανών ΜΚΟ που επιδιώκουν την διάλυση της Ευρώπης), η χώρα μας έχει καταστεί ήδη μια αποθήκη λαθρομεταναστών και αν συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός για την μετεγκατάσταση των προσφύγων θα χρειαστούν 18 χρόνια για να εκκενωθεί η Ελλάδα από λαθρομετανάστες και να εκτονωθεί η όλη κατάσταση.

Προσοχή: Οι υπολογισμοί της Διεθνούς Αμνηστίας γίνονται επί τη βάσει των «επίσημων» στοιχείων που δίνει η συγκυβέρνηση του Μνημονίου και τα οποία είναι εμφανέστατα ψευδή.

Επιπλέον, δεν λαμβάνει υπόψη ούτε κατ’ ελάχιστο το γεγονός ότι οι ροές των λαθρομεταναστών όχι μόνο συνεχίζονται αλλά και αυξάνονται.

Κοινώς, αν κάποιος συνυπολογίσει τα συγκεκριμένα στοιχεία που δίνει η ΜΚΟ και σκεφτεί τις δύο παραμέτρους που μόλις αναφέραμε, γίνεται αντιληπτό ότι όσο παραμένει στο τιμόνι της χώρας η μαρξιστική ή φιλελεύθερη συμμορία ΝΔ – Σύριζα, οι λαθρομετανάστες θα μείνουνε Ελλάδα για πάντα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/menoun-ellada-diethnhs-amnhstia-se-18-chronia-kai-an…-tha-fugoun-oi-lathr#ixzz4L08SXE3v

Exit mobile version