Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!

nosokomio_palia_isodos

Στα όρια της κατάρρευσης έχει φτάσει η δημόσια υγεία στην Χίο, εξαιτίας των εξ’ Ανατολών προσκαλεσμένων των Τσιπροβλαμμένων.

Σύμφωνα με δηλώσεις της διοικήτριας του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου του νησιού, Ε. Βουτιέρου, στο politischios.gr: «Είναι γεγονός ότι σε όλα τα περιστατικά παρουσιάζεται αύξηση. Η αβεβαιότητα και ο φόβος δημιουργούν συνθήκες δύσκολες για όλους μας. Είναι πολλά τα περιστατικά προσφύγων και μεταναστών που έρχονται στο Νοσοκομείο είτε υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών είτε κατόπιν υπόδειξης των ιατρών των Μ.Κ.Ο. και της Αστυνομίας. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν συχνά συνεργασίες και συζητήσεις και την Αστυνομία και με την Εισαγγελία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλά από αυτά τα άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα, που όμως δεν χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ζητώντας αρχικά τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο κι έπειτα τη νοσηλεία τους εκτός Χίου».

Προφανώς, η ίδια –μπορεί και χειρότερη- κατάσταση επικρατεί σ’ όλα τα νοσοκομεία των νησιών μας και των περιοχών που κατοικοεδρεύουν «προσφυγάκια».

Και πληρώνει αδρά από το υστέρημά του ο Έλληνας φορολογούμενος! Λες και τους χρωστάει!

πηγή

Exit mobile version