Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φανατικός υπέρμαχος της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής και δουλοπρεπής στην Μέρκελ ο Τσίπρας: “Συγχαρητήρια στην Άνγκελα για τα ανοιχτά σύνορα”

Φανατικός υπέρμαχος της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής και δουλοπρεπής στην Μέρκελ ο Τσίπρας: “Συγχαρητήρια στην Άνγκελα για τα ανοιχτά σύνορα”

Γνωρίζαμε ότι όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της Χώρας από το 2010 μέχρι σήμερα αποτέλεσαν πειθήνια υποχείρια της Άνγκελα Μέρκελ. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι από τον κατάλογο δεν ξέφυγε ούτε ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το ότι, όμως, θα καταντούσε τόσο γρήγορα από τα… θρυλικά «Go back, μαντάμ Μέρκελ» να την «γλείφει» ασύστολα, ομολογουμένως δεν το περιμέναμε σε τέτοια έκταση. Το λέμε αυτό, καθώς σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal ο Τσίπρας έπλεξε το εγκώμιο της Μέρκελ για την πολιτική της στο προσφυγικό, τονίζοντας ότι η Γερμανία είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος για την διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας δήλωσε ότι «Η Άνγκελα Μέρκελ πληρώνει το κόστος της γενναίας της απόφασης που πήρε το περασμένο έτος. Αλλά η Μέρκελ πήρε την απόφασή της ως Ευρωπαία ηγέτης. Σε αντίθετη περίπτωση, η Ευρώπη θα ήταν διχασμένη»!

Αμφιβάλλουμε κατά πολύ για το αν η ίδια η Μέρκελ θα ήταν σε θέση να πει τόσο επαινετικά λόγια για τον εαυτό της, σαν αυτά που χρησιμοποίησε ο Τσίπρας γι αυτήν και την πολιτική την οποία ακολουθεί. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ακολουθεί μια εθελόδουλη στάση «προσκυνήματος» προς την Μέρκελ, δείχνοντας τόσο την αυθεντικότητα όσο και το μέγεθος της αντίστασης της «Πρώτης φορά Αριστερά» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εγχώρια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει εξελιχθεί στο πιο πειθήνιο όργανο εξυπηρέτησης των γερμανικών κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων, κάτι το οποίο φροντίζει να το αποδεικνύει και να το επιδεικνύει όποτε της δίνεται ευκαιρία, με την μεγαλύτερη δουλοπρέπεια που θα μπορούσε να υπάρξει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Γονυπετείς οι συριζαίοι εκθειάζουν την Μέρκελ: «Έσωσε την τιμή της Ευρώπης στο… προσφυγικό!»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-gleipsimo-tou-tsipra-pros-thn-merkel.-h-katantia-tou-den-echei-te#ixzz4L7lf0HhJ

Exit mobile version