Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τα Εξάρχεια, «άβατο» και οι καταυλισμοί των “ευπαθών” – Πυρ κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο

Μετά τα Εξάρχεια, «άβατο» και οι καταυλισμοί των “ευπαθών” - Πυρ κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο

Εκτός από το «άβατο» των Εξαρχείων, εξίσου άβατα για όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις είναι και οι καταυλισμοί των λεγομένων «ευπαθών», που τελευταία έχουν αποθρασυνθεί, λόγω της γενικότερης ατιμωρησίας από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» και του κλίματος που έχουν δημιουργήσει οι διάφοροι «αλληλέγγυοι» υπέρ των «μειονοτήτων» και κατά των αστυνομικών.

Έτσι, δύο ημέρες μετά τον τραυματισμό αστυνομικού στην Ρόδο, μετά από επίθεση «ευπαθούς» με σπασμένο μπουκάλι, φτάσαμε και σε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών!

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε αυτοκίνητο τύπου Smart, στο οποίο επέβαιναν δύο «ευπαθείς». Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι «ευπαθείς» δεν συμμορφώθηκαν και διέφυγαν από το μπλόκο, κατευθυνόμενοι προς ένα από τα «άβατα», τον καταυλισμό Νεοκτίστων Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν κι όταν επιχείρησαν να εισήλθαν στον καταυλισμό για να κάνουν το καθήκον τους, ομάδα περίπου 30 με 40 «ευπαθών» τους επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα, ενώ ένας από την ομάδα πυροβόλησε κατά των αστυνομικών με καραμπίνα – αλλά ευτυχώς αστόχησε.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν άπραγοι. Το ίδιο βεβαίως θα έπρατταν και αστυνομικοί άλλων χωρών, σοβαρών, αλλά μετά από λίγο θα έμπαιναν στον καταυλισμό δεκάδες ή και εκατοντάδες αστυνομικοί και θα τον έκαναν «φύλλο και φτερό».

Φυσικά, στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων», της «αλληλεγγύης» και της ατιμωρησίας των πάντων, κάτι τέτοιο δεν συνέβη…

Κι ούτε πρόκειται να συμβεί, όσο την κυβερνούν οι σάπιοι, ψευτοδεξιοί κι αριστεροί!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ta-ejarcheia-abato-kai-oi-kataulismoi-twn-eupathwn-kai-oi-kataulismoi#ixzz4LBdAt6O0

Exit mobile version