Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Στασίδι” έπιασε στην ΕΡΤ ο συκοφάντης της Χρυσής Αυγής και υποχείριο της Μέρκελ, Ψαρράς

“Στασίδι” έπιασε στην ΕΡΤ ο συκοφάντης της Χρυσής Αυγής και υποχείριο της Μέρκελ, Ψαρράς

Σε μια ακόμη προκλητική ενέργεια κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προχώρησε η ΕΡΤ, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα όλων των Ελλήνων και όχι από ορισμένους, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογείται η μονόπλευρη και επιλεκτική παρουσίαση κάποιων θεμάτων.

Έτσι, λοιπόν, στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», οι δημοσιογράφοι οικοδεσπότες της εκπομπής θεώρησαν σωστό ότι θα έπρεπε να φιλοξενήσουν τον γνωστό συκοφάντη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Δημήτρη Ψαρρά. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι η οικοδέσποινα της εκπομπής Μαριλένα Κατσίμη απευθύνθηκε απέναντι στον Ψαρρά, όχι με την ουδετερότητα που πρέπει να διέπει κάποια ή κάποιον που ισχυρίζεται ότι ασκεί αντικειμενική δημοσιογραφία, αλλά με μια απίστευτη οικειότητα. Τις οικειότητες με τον Ψαρρά στο σπίτι σας ή σε καμιά ταβέρνα, κυρία Κατσίμη (σύζυγος του γνωστού εθνομηδενιστή Δημήτρη Χριστόπουλου) και όχι σ’ ένα δημόσιο τηλεοπτικό μέσον, το οποίο πληρώνουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Παραβλέπουμε, επίσης, το σοβαρό πρόβλημα άρθρωσης που χαρακτηρίζει τον τρόπο ομιλίας του Ψαρρά, κάτι που διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά. Το ζητούμενο είναι ότι η Δημόσια Τηλεόραση και η συγκεκριμένη εκπομπή δίνουν την δυνατότητα σ’ έναν τύπο να συκοφαντεί την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, ενώ την ίδια στιγμή αρνείται στην θιγόμενη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο το δικαίωμα έκφρασης των απόψεών της, αλλά και να μπορεί να απαντήσει στα όσα κατηγορείται.

Δικαίωμα της ΕΡΤ να καλεί τον Ψαρρά και να ακούγεται η όποια άποψή του, προκαλώντας τον γέλωτα. Υποχρέωσή της, όμως, αποτελεί το να καλεί ταυτόχρονα και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να εκφράσει κι αυτή την δική της άποψη επί παντός επιστητού.

Η ΕΡΤ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, προκειμένου στην εκπομπή που παρουσιάζει να δίνει βήμα έκφρασης σε όποιον θέλει και να προβάλλει ό,τι του γουστάρει, αλλά ένας τηλεοπτικός δίαυλος επικοινωνίας για όλους τους Έλληνες που την συντηρούν από το υστέρημά τους. Επομένως, δεν έχει κανένα δικαίωμα μονόπλευρης παρουσίασης προσώπων και γεγονότων, αλλά αντιθέτως είναι υποχρεωμένη να παρουσιάζει και την αντίθετη άποψη, ακόμα κι αν αυτή δεν είναι αρεστή ούτε στους παρουσιαστές κάποιας εκπομπής ούτε στους πολιτικούς προϊσταμένους τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sukofantikh-epithesh-apo-thn-ert-gia-thn-chrush-augh#ixzz4LBe1Oh25

Exit mobile version